Zakoni o Uzgoj maka

opijumskog maka su zabranjene u SAD-u od početka 1900 , ali ove prekrasne cvjeta i dalje bitijedna od glavnih ideja starinskim vrtovima . Vrtlari trebaju biti svjesni da su rizici rastu Papaver somniferum su značajni , ali to je rijetkost da za provedbu zakona djeluje na DEA preporuka kada se nekoliko uzgajaju biljke za estetsko uživanje , a neproizvodnja maka SAP koji mogu biti destilirana stvoriti opijum , heroin , morfij i slične kontrolirane tvari . Pozadina

opijumski mak ( Papaver somniferum ) , koji se nazivaju kruh sjeme maka , a ponekad Turski mak ili božur maka , je uzgojen od oko 3400 godina prije Krista te je bio korišten i za svojim ljekovitim svojstvima i rekreacijskih droga . Sjeme biljke , koje ne sadrži značajne količine omamljujućih sredstava , su legalno kupiti , posjedovati i pojesti , iako je u posljednjih nekoliko godinaDEA je pokušao odmetnik - ili barem odvratiti - vrt kataloge iz prodaje sjeme za sadnju u nastojanju da se spriječila širenje ilegalne supstance .
Značajke

Dok cvijeće maka može opojna da pogledate , to jesjeme mahuna koji slijedi cvijet koji sadrži mliječni sok koji drži glavni sastojci se nalaze u opijumu : morfin , kodein i tebain . Te tvari su navedene kao tvari Raspored II strane DEA . Raspored II droge smatraju da imaju visok potencijal za zloporabu što može dovesti do ovisnosti , ali nemate prihvatio medicinsku uporabu . Ovi lijekovi ne mogu biti lijek ili koristiti bez liječničkog recepta i nadzora .
Razmatranja

Raspored II droge ne može se proizvoditi , distribuirati , riješeni ili posjedovao . Priroda maka postrojenja za proizvodnju svoj ​​sok , koji pak sadrži mnoge Raspored II narkotika . Kazne za posjedovanje čak i vrlo malu količinu Raspored II tvari može voditi prvi put počinitelja na kaznu zatvora u trajanju do pet godina i novčane kazne u iznosu do 1.000.000 dolara. Posjedovanje Raspored II tvar s namjerom proizvodnje ( što uključuje uzgoj ) ili distribuirati može dovesti do zatvora u trajanju do 20 godina.
Zablude

Mnogi uzgajivači vjeruju oni neće biti procesuirani za uzgoj nekoliko biljaka . Iako je istina da su policijski rijetko ometa nekoliko biljaka u vrtu , u svrhu stvaranja sjemena ili samo za estetske vrijednosti , u očima zakona , to je samokoličina vremena koje provode u zatvoru da se promjene . Osim toga , to nije samosvježa vrtna biljka koja je ilegalna . Osušeni sjeme pods i suhe stabljike i lišće biljke , ponekad se naziva " mak slame " također su ilegalno posjeduju .
Upozorenje

Iako je nepostojećem posjedovati makom za kulinarske svrhe , čini se da nema obrane kada je u pitanju razlog za rast biljke maka . Osim toga , konzumiranje makom je poznato da uzrokuje pozitivne rezultate u ekranima ljekovitih inače čistih pojedinaca .

Izvorni Godišnja Cvijeće u Južnoj Karolini

South Carolina klimatske značajke velikodušno oborina tijekom cijele godine . Prosječna godišnja temperatura kreće se između 58 i 68 stupnjeva celzijusa u cijeloj državi , u sjeverozapadnom Palmetto države na česte sub - zamrzavanje zimski dani balan

Více >