Kako uštedjeti Castor sjemena rogača

ricinusa biljke , također poznat kao krtica biljaka zbog reputacijom odbija krtice , sulijepa godišnja ukrasna da brzo raste i može doći do više od 8 metara do kraja ljeta . Sjeme Ricinus communis su izuzetno otrovne, pa budite pažljivi pri rukovanju i spremanju them.Things što vam je potrebno
Mrežaste Screenshot Rukavice
kontejner Skladištenje
zrna riže ili silicij paketne
prikazati više Upute Screenshot
1

Odaberite sjeme pods za spremanje high od tla i staviti mreža oko njih , tako da ne padne na zemlju . Izvadite i bacite nezrelih sjeme pods od drugdje na ricinusa postrojenja . Dopusti zaplijenjeno mahune da se smeđa i suha ; Tvornica će imati počeli umirati leđa ili možda u potpunosti presušila .
2

Stavite rukavice i isječak seedpod od ricinusa postrojenja . Break kapsulu , osim sa svojim rukavicama prste u tri dijela, svaki dio sadrži jedno sjeme .
3

Peelvanjski pokrov pažljivo otkriti sjeme . Odložite materijala osim sjemena ; stavljanje njih u kompost Pile je u redu .
4

Suhi sjeme za tjedan ili dva u područje koje nije dostupna kućnim ljubimcima ili djecom , kao što su na vrhu hladnjaka ili visoku policu . Ako imate mačke koje iskaču na policama , stavite sjeme u ormaru ili okvir kojimačka i djeca ne mogu pristupiti.
5

Stavite suhe sjemenke u papirnatu kovertu , plastičnu vrećicu ili zatvorenoj plastike kontejner . Dodavanjem nekoliko zrna riže ili silika paket u spremnik je dobro da nije potrebna . Spremite sjeme kontejner na tamnom i suhom mjestu , opet jedan nije dostupan za djecu i kućne ljubimce . U proljeće , posijati svoje sjeme kako bi stvorili novi usjev .

Jeste Gazanias sukulenti

? Oni mogu biti nevjerojatno tolerantni suhog tla i zračenja topline , ali Gazanias nisu sukulenti . Oni su , međutim , porijeklom vrućine Južnoj Africi i napredovati u visokim temperaturama i niskom vlažnosti tla . Ove Daisy poput cvijeća su hrabar

Více >