Zašto su Lišće požutio na pol Grah

? Pole grahzabavno ljeto povrće koje dobro rastu na sunčanim uvjetima . Postoje mnogi faktori koji uzrokuju pole listovi požute . Brzo pozornost na bolan biljke mogu spasiti svoju žetvu . Zdravi grah

Zdrava pole grah bi trebao biti zelene boje , s gustim zelenim lišćem . Zdravi mahunarke će i dalje proizvoditi grah nakon što počnete ubirati zrele grah , a biljke će se održavati zdrav izgled u cvijet , sjeme i list strukture .
Root Rot

trulež korijena može uzrokovati pole listovi požute . Da biste provjerili truljenja korijena , pažljivo izvadi jednu od svojih pole graha loze i provjerite korijene za modrice ili obojene oznake .
Tijekom Zalijevanje

davanje tvoj biljke previše vode može uzrokovati listovi požute . Uvijek biljka pole grah u tlu koji odvodi dobro . Ako bi se utvrdilo da su vaše biljke ne pate od truljenja korijena ili drugih problema , smanjiti na vaš zalijevanje i doza biljke s ribom emulzije na brzinu oporavka .
Sun Exposure

Pole grah , kao i svi članovi obitelji graha , zahtijevaju puno sunca da bi se uspješno . Nedostatak adekvatne uvjete za rast , uključujući izlaganje suncu , mogu uzrokovati grah sušiti i ostavlja požute .
Bolest

Nekoliko vrsta bolesti može uzrokovati pole grah razviti žuto lišće , uključujući grah kvariti i grah mozaika bolesti .

Kako rastu grah u hladnu & Hot Water

Grah su ljetni biljke koje rastu u kućnim vrtovima oko on svijetu . To su duge sezone biljke koje može potrajati i do 65 dana rasti u punu plodnih zrelosti . Uz pažljivo sadnje rasporedi , pamet vrtlari može početi rano i biljnih grah dva puta u ljet

Více >