Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj Bobice >> Content

Kako prepoznati Huckleberry sjemenje i ostalo

Huckleberry grmovi ( Vaccinium parvifolium ) napredovati na smetnji . Možete pronaći premijera usjeva divlje bobica nakon šumski požari ili jasna - rezanje slijedi spaljivanje . Ptice i ljudi uživaju u slatkim bobicama , a medvjedi troše ogromne količine . Medvjed mora pojesti oko 70.000 bobicednevno se udebljati , prema Michaelu Keefer od Keefer ekoloških usluga . Grm je u istoj obitelji i roda kao i borovnice i ima iste okrugle listove i stabljike u redu . Upute Screenshot
1

Traži Huckleberry biljaka u jasne ili izgorjelih područja u šumi . Uglavnom između 2 do 6 metara visok i uspravan , grmolikih Huckleberry grmovi rastu najviše prolifically u planinskim područjima u zapadnom dijelu SAD-a .
2

Pogledajte listu i kako je pozicionirana na stabljici . Huckleberries svih sorti imaju alternativne lišća , što znači da ne postoje dvije su rame uz rame na grani . Naći ćete list na jednoj strani grane ipored list na stabljici će biti na drugoj strani .
3

Ispitati noža proširenje list koji povezuje list na stabljike je lilist je jednostavan. Svi Huckleberry Listovi su jednostavni , ne spoj ; samo jedan list oštrica raste od jednog mjesta na lišće stabljike proširenje . Biljke sa složenim listovima imati više list blade jedinica koje rastu iz točke privrženosti .
4

Pregledajte boju lišća i stabljike veličinu biljke . Huckleberries općenito imaju bogato zeleno lišće i njihove stabljike su vitki , ne debeli ili drveni . Oblik i veličina Huckleberry lišća ovise o vrsti .
5

Povratak na Huckleberry grma tijekom ljetne sezone bobica . Većina huckleberries sazrijevaju između krajem lipnja i rujna . Potražite bobica koje nalikuju borovnice - Okrugli iveličine zrna graška - te su narančasta, crvena , plava ili crna . Boja varira među Huckleberry vrsta .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-berries/1016102585.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.