Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj Bobice >> Content

Blackberry Poljoprivreda

Ljubitelji Voće često povezuju svježe kupine s putovanje u gustim šumama odjevena od glave do pete u zaštitnu odjeću kako bi se izbjeglo izgrebao . To ne mora biti slučaj - kupine može lako uzgaja i bere pravo na obiteljskom gospodarstvu . Stranice

Blackberry farme trebao biti smješten na području koje ne drže vodu , pogotovo u kasno proljeće . Stranica treba imati dobru navodnjavanje i pješčane ilovasta .

Harvest

Kupine su obično spremni da se podići na blackberry farmi krajem lipnja ili početkom srpnja . Točno vrijeme ovisi o klimi i kako kišovitaproljeća bio u tom području.
Težina

Pick - it-yourself kupina farme obično prodajuvoća po kilogramu , ali daju kvart posude za branje . Jedan pošteda od voća iznosi 1 1/2 kg voća , prema PickYourOwn.org .
Species

Darrow kupine imaju veliki , sjajni voće , dok Illini je poznat po svojim velikim trnjem . Obje ove vrste se preporučuje za uzgoj kupina na farmama na Sveučilištu Maine kooperativne .
Trnje

oba trnovit i thornless sorti kupine može se uzgajati na farma . Treba paziti kada dođu trnovite kupine kako bi bili sigurni da se ne bi ogrebao

vrste

Postoje dvije osnovne vrste : kupina . Uspravno i prateći . Uspravno raznolikost su visoki i samonosivi , dok prateći vrste su kraći i bushier . Vrste uspravno su više pogodna za hladne klime , prema USAGardener.com .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-berries/1016103046.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.