Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj Bobice >> Content

Kako Plant Blackberry Seed

Većina dvorištu vrtlarstvo entuzijasta zainteresirani za sadnju kupine kupnju njihovih počinje na lokalnoj vrtu centru . Ali za čistunaca , sadnju kupina iz sjemena predstavlja pravi izazov treba krenuti. Kupine napredovati u samo o bilo kojoj vrsti tla , podnose sušu i radije lokacija na rubu šume . Dok sadnju kupina sjeme treba više vremena i truda nego uobičajenim sadnog pristupu ,isplata jeisti: godina ukusnih harvests.Things što vam je potrebno
Blackberry sjemena
hladnom vremenu
Vrt lopatica
Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

stratificirati kupina sjeme ih šivanje po hladnom vremenu tijekom rane jeseni u podnebljima u kojima su prosječne zimske temperature se kreću između 33 i 35 stupnjeva celzijusa . Prostor im otprilikeinča apart . Pokrijte sjeme s pola inčni sloj vlažnog treseta mahovine , i to pokriti s novinama da bi sjeme vlažna tijekom zime .
2

Dopustite sjeme klijati i zimi na hladnoći . Odaberite dobro drenirana mjesto s punim sunca i zaštitu od vjetra u kojoj je presaditi sadnice u kasno proljeće . Pričekajte da se presele svoje kupina sadnice tek nakonprijetnja mraz je prošlo .
3

Digrupu dva cm dubine i stavite sadnica u rupu , osiguravajući da razvija korijenov sustav sadnica jest pokriveni sa zemljom . Nanesite inčni debeli sloj malča . Voda po stopi od jedan centimetar po tjedan dana dokbiljka etablirala .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-berries/1016103054.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.