Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj Borovnice >> Content

Kada Plant Blueberry Biljke u Južnoj Louisiani

? Borovnice raste diljem Sjedinjenih Država . Međutim , ove biljke uživaju zimske studeni , tako da se samo dobro prilagođene vrste rastu u toplim područjima kao što su South Louisiana , koji je u zonama 8. i 9. na kartu USDA smjelost zone . Borovnice u Louisiani Screenshot

Prema Louisiana State University Ag centra , rabbiteye borovnice ( Vaccinium ashei ) sunajbolja sorta za uzgoj Louisiana . Biljka borovnice u područjima koja se puni sunca barem pola dana ; grmovi mogu se saditi u djelomičnu sjenu u ovom toplom prostoru .
Sadnja Vrijeme

Borovnice zahtijevaju jesen ili zimu sadnju , dati im punu sezonu pusti korijene i rasti prije ljetnih vrućina . Biljni borovnice nakon prvog mraza u tom području, koja može nastati od kraja listopada do sredine studenog u južnim dijelovima Louisiane .
Sadnja dan
< p > presađivanja ili sadnju borovnica grmlje može biti stresno za biljke , kao što su korijeni izložena oba topline i zraka tijekom procesa . Uspješni vrtlari odabrati cool, oblačan dan za sadnju , zadržati korijene od poduzimanja bilo kakve štete . Sadnja u jutarnjim satima je također povoljan .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-blueberries/1016103337.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.