Moj kaktus ležite Nakon Freeze

Kaktusi su sukulenti pustinje i rastu u raznim veličinama , oblicima i staništa . Ove biljke treba svijetle, vrućim ljetima i brzo crpe tlo , a oni pokazuju niz hladnih tolerancije . Zamrzavanje vrijeme može oštetiti , pa čak i ubiti neke kaktuse , što neke od njih za rušenje . Hladno Tolerancija

Neki kaktusi su tolerantni hladnog vremena , zamrzava , pa čak i snijega , dok drugi ne podnose hladnoću uopće . Agave , kaktusovom , yucca i drugim pustinjskim i tropskim kaktusi podleći ozljede na niskim temperaturama . Prema Sveučilištu u Arizoni kooperativne , su showier kaktus sorte dolaze od mraza zona i ne tolerirati temperature ispod 40 stupnjeva celzijusa .
Freeze Damage

kaktusi iskustva zamrzavanje šteta kada temperatura padne ispod 30 stupnjeva Celzijevih i ostati tamo za nekoliko sati . Hladni zrak blackens izloženim dijelovima kaktusa i može oštetiti cijelu biljku u ekstremnim situacijama . Duge zamrzava uzrokovati žutilo , ocrnjujući i smrt kolone kaktusa .

Tretmani

kaktuse s oštećenja površine može izgubiti svoju oštećenu meso , ali ponovno narasti u proljeće . Dugoročne zamrzava , ipak, ubiti osjetljive kaktuse . Premjestiti saksiji kaktuse u kuću za zaštitu i pokriti vanjski kaktuse s deke ili plahte kada temperatura padne. Put svjetla pod plahtama i uključite ih noću za dodatnu toplinu i zaštitu .
Njega

Držite sve kaktuse zdrav i otporan s pravom skrbi . Držite ih u puno sunca i mjesta i tlima s brzim , učinkovitim odvodnje . Sjena i kaljuža vode oštetiti kaktus čim niske temperature učiniti . Voda kaktus štedljivo svaki tjedan . Oploditi ga s uravnoteženim gnojiva u proljeće i rano ljeto jedina ; Sveučilište u Arizoni kooperativne bilješkama koje spadaju obroka dovesti do kasno rast i daljnje šanse za zamrzavanje štete u zimi .

Kako Trim yucca Elephantipes

yucca elephantipes , također poznat kao mekan vrhom ili beskičmenjak juka , jerođak sporije rastućih agave . Ime je dobila po obliku i strukturi svojih trupa , koji podsjeća da noga slona . Biljka je zimzelena i brzo dostiže otvorenom visine od 30 me

Více >