Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj kaktus >> Content

Kako ukloniti kaktus trnja Od odjeće

planinarenje kroz pustinjski okoliš može bitiugodna aktivnost, pun biljaka i životinja za promatranje . Možete zaustaviti kratko , međutim , ako se četka prošlosti kaktusi biljke . Ako kaktus kritike prodrijeti kroz odjeću u kožu , doživjet ćete strahovitu bol . Izvadite kaktusa trnje od odjeće što je brže moguće kako bi se uklonili sadašnje i buduće štapiće od oštrih barbs.Things morat ćete Srpski jarko svjetlo
povećalom
Pinceta
Bijeli papir
ljepljive trake < br > Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Skinite odjeću što je prije moguće nakon otkrivanja kaktusa trnje u tkaninu .
2

smjestiti odjeću pri jakom svjetlu se pažljivo ispitati ga . Pruži vlakna preko žitarica , ako je moguće , da se vidi gdje su trnje su se ugrađen u tkaninu .
3

Držite povećalo iznad tkanine kako bi se omogućilo da se vidi odjeću bolje .
4

Uhvatite krajeve trnja koje vidite s pincetom . Povucite nježno, ali čvrsto se izvući trnje s odjeće potpunosti . Pazite da ne prekine trnje kako ih povući iz tkanine .
5

Postavite trnje na komad bijelog papira , tako da ih možete jasno vidjeti kako ih ukloniti . Ne gubi trag od trnja uklonite ili oni se mogu ubaciti u odjeći ili koži opet prije nego što bacite ih .
6

nastaviti s ispitivanjem tkaninu pronaći svaki trn . Pri tome se može uzeti vremena - mnogo trnje može biti ugrađen u tkaninu . Otkloniti svaku Thorn nađete .
7

Zamotajte ljepljive trake s ljepljivom stranom okrenut prema van . Pritisnite ljepljivu vrpcu protiv odjeće ukloniti sitne ili tvrdokorni trnje od tkanine . Nastavite pritiskom na traku za tkaninu ukloniti što više trnje što je više moguće .
8

opet Ispitati odjeću s povećalom kako bi vidjeli je li bilo trnje ostane . Proći svoju ruku preko tkanine lagano vidjeti ako možete otkriti trnje u tkaninu . Nastaviti raditi sve dokodjeća čini bez kaktus trnja .
9

preklopite papir pažljivo priložiti trnje . Odložite papira i ljepljive trake oprezno kad završite uklanjanjem trnje .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-cactus/1016103482.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.