Vrste Cholla Kaktusi

Kaktusi iz roda Opuntia su porijeklom pustinjama Sjeverne Amerike . Više od 20 vrsta Opuntias nazivaju Cholla kaktusi , a oni rastu u svim područjima pustinji Southwest . Različite vrste se različite oblike . Cholla rasti s spojeno cilindrični stabljike , apapirast plašt pokriva svoje bodlje ,karakteristična jedinstven među kaktusima . Lanac - Voće Cholla

najveći od Cholla ,lanac - voće Cholla , može narasti do 15 metara u visinu . Ovo stablo poput kaktus stvara plodove koji vise s grana njegovih , a ako se oni ne pomaknunovi plodovi će rasti sljedeće godine povezan s prošlogodišnjeg voća . Ovi lanci voća može biti i do dva metra dug , a oni daju kaktus uobičajeno ime . Plodovi lako ispadaju iz ležišta , međutim, i oni mogu pasti na prolaznike , što je dovelo do još jedan zajednički nadimak , skakanje Cholla .
Krkavine Cholla

krkavine je još jedan veliki izbor od Cholla , raste i do 10 metara visok . To jesvjetlo zelene ili ljubičaste kaktus s dugim granama koje nalikuju je rogovlje jelena , a ona raste u pustinji Sonora . Njezini cvjetovi su posebno upečatljiv , u rasponu boja od svijetlo žute do narančaste , ružičaste ili crvene boje. To je slično u obliku na Staghorn Cholla .
Medo Cholla

prekrivena sitnim bodljama koje se pojavljuju mekano i pahuljasto u određenom svjetlu i iz daljine , to Cholla dobiva svoju zajedničku ime od svoje naoko benignom pojavom . Ova je vrsta , koja može narasti i do sedam metara visok , jednako je opasno kao i bilo koji drugi Cholla , međutim . Njegove guste bodlje mogu lako Pierce meso i njegovu stabljika lako otrgnuti iz postrojenja i postati podnesena u bilo dovoljno sreće da četkanje protiv njega . Zbog ove navike , medo Cholla je također ponekad naziva skakanje Cholla .
Devil Cholla

Devil Cholla je tipično za skupinu kaktusa zove klub chollas . Za razliku od drveća nalik chollas , klub chollas raste blizu tla, a grane iz baze , a ne od vrhova stabljike . Oni su pozvani klub Cholla zbog klupskih obliku zglobova u njihovu stabljike , a za razliku od ostalih chollas , njihovi bodlje nisu pokriveni papirast korice .

Vorherige Seite

Nächste Seite

Tlo Koristi se za sadnju kaktusa

Bilo je u vašem uređenje ili u svom domu , oni ponekad čudno gleda , bodljikav kaktus biljke su zabavno rasti . Pod pravim uvjetima , ove biljke vas nagraditi sa spektakularnim cvijet koji može trajati danima ili tjednima . Potting tla za kaktus može

Více >