Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj kaktus >> Content

Mali Cvatnja Kaktus Biljke

Kaktus biljke su poznati po svojoj sposobnosti da rastu u toplijim klimama i za svoje oštre zašiljenih trnja koje proizvode svoj ​​slavni teksturu . Njihova sposobnost da rastu male cvjetove dodaje da njihove nezaboravne nastupe . Prema Vrtlarstvo resursa , kaktus cvijeće često imaju slatki miris koji nadopuniti svoje jarko obojene latice . Barel

barel kaktus je poznat po svojim kružnim i poput svoda oblika i svoje svijetle žute i bijele trnja . Trnje osobito svijetla pri vrhu kaktusa . Barel kaktus proizvodi male cvjetove koji cvatu crvene , narančaste i žute pri vrhu kupole .

Svijetle cvijeće ima male , tanke latice koje dolaze zajedno u okruglom centru . Centar je običnosvjetlije boje od boje latica . Nakon što su cvjetovi cvatu njihove svijetle boje , učinit će im fokus barel kaktus .
Uskrs

mali Uskrsni kaktus ima male ružičaste cvjetove raste od vrha kaktus lišće . Ona ima ravne lišće s malim trnja razbacane sama lista i oko rubova . Cvjetovi raste prema gore u obliku stošca modi , bilo gdje između nekoliko cvjetova i nekoliko cvjetnih pupova na svakom krilu .
Jež

jež kaktus dobio svoje ime od mnogih trnja da Spike iz kaktus ' glavnom biljnog tijela . Glavna boja kaktus jedva vidio zbog brojnih trnja , pai sama kaktus Čini se da su bež ili krem boje . To daje fokus na svojim cvijećem , čije ružičaste latice i žuto centri su svijetli kada je cvijeće u cvatu . Cvjetovi obično cvatu na vrhu biljke i rastu u grupama od dvije do četiri , ovisno o veličini .
Opuncija

opuncija kaktus biljka veća verzija Uskrs kaktus , kao lisne površine je puno veća . Trnje također su znatno veći i strše s površine lišća i perimetra svaki dio kaktusa . Cvjetovi koji cvatu od opuncija kaktus su tamno roza sa šupljim centru . Oni su slični zvono cvijeća , ali raste prema gore umjesto prema dolje . Cvjetnih pupova se pojaviti na gornjem obodu kaktus lišća i obično u grupama od tri ili četiri.


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-cactus/1016103944.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.