Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj kaktus >> Content

Slatki miris cvatnje Kaktus Biljke

Cactus poznat kao tvrd, jednogodišnja biljka s bodljikav bodljama , ali postoje mnoge vrste koje se također proizvode mirisno cvijeće . Iako cvijeće može cvjetati samo u čudan način na različitim mjestima u godini , cvijeće da određene vrste proizvode posebno slatko - mirisna . Odaberite jedan kaktus razne poznat po svojim slatko - mirisna cvijeta za vaše dvorište ili kuće . Mirisna dlakav Cactus

Mirisna dlakav kaktus jekaktus koji uspijeva u punom svjetlu i tolerira svjetlo nijansu . To jecilindričnih kaktus koji bi mogao biti između 3 i 17 metara po dospijeću , a jedna biljka može sastojati od nekoliko prutićastih stabljike . Ona proizvodi noćne ružičaste ili bijele cvjetove koji su mirisne i može biti između 3 i 4 1/2 inča dugo . Mirisni Wooly kaktus cvijeće u svibnju , a nakon što su slatki - mirisna cvijeća spadati , oni ostaviti iza narančasto- crveno voće .
Noć Blooming Cereus

noć - cvatnje cereus jevrsta kaktusa koja proizvodi iznimno mirisne obliku cvijeća trubu obliku . Te cvijeće su bijele a samo cvatu za jednu noć u lipnju ili srpnju . Cvjetovi su okruženi malim bodljama koje rastu duž rebara četiri-šest na korijen biljke . Noć - cvatnje cereus može repopulated iz reznica koje se sade u suhom pijesku
Strap Cactus

Strap kaktus jemirisne kaktus biljka , i to je penjanje biljka koja se dobro u lonce ili u košare . Cvjetovi u rasponu boja od crvene do narančaste , i oni imaju slatki miris . Remen kaktus čini dobro u svijetle , indirektno svjetlo , a to treba hraniti svaka dva tjedna tijekom proljeća i ljeta s gnojiva koja je bogata kalijem . To treba dobro ohladiti tijekom zimskih mjeseci , ali zalijevanje treba smanjiti svevrijeme zagrijavanja .
Frailea kastanjetom

frailea kastanjetom je mali , okrugli kaktus koji ima gotovo ravna rebra i kratke , pun bodljama . Ona proizvodi mirisne žute cvjetove koji su obično veći od samog kaktusa kad su otvorili . To zahtijeva punu svjetlost , atlo treba držati jedva vlažna . Reducirati zalijevanje u zimi i dati mu dobru ventilaciju isušivanje tla ako je potrebno .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-cactus/1016103980.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.