Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj kaktus >> Content

Kako započeti Cactus Sjemenke pod rastućim Svjetla

Ne morate živjeti u pustinji rasti kaktus . Možete posijati sjeme kaktusa u zatvorenom prostoru pomoću raste svjetla . Ljudi im rastu kao neobične biljke i iako oni ne uzeti puno briga , nakon što su se i raste , oni su teže rastu iz sjemena . Nakon prave uvjete za sjeme klijati je važno . Nakon što su sjemenke proklijala , morat ćete gledati i zaštititi ih od plijesni i insekata . Upute Screenshot
1

Nađi neke male keramičke posude koje su oko 2 po 2 inča trgu . Pobrinite se za odvodnju rupe na dnu .
2

Napunite posude za cvijeće sa zemljom koja je pjeskovito i dobro iscrpljujuće . Možete kupiti posebne kaktus mješavinu zemlje za cvijeće na većini vrtnih centara .
3

Stavite sjeme po posudi u središtu lonac na vrhu tla . Korištenje čaj cjedilo , prosijati neke vrlo fine potting tla i jedva pokrije sjeme .
4

Stavite posude u posudu koja ima poklopac na prikapčanje . Posuda mora biti proziran , tako svjetlost može prodrijeti . Poklopac pomaže zadržati vlagu . Ulijte 1/4 inča vode u spremnik .
5

Vodavrh lonce finom izmaglicom prskalica . Voda tlo dobro , ali ne čine ga gnjecav.
6

Shut poklopac na posudu i stavite ga pod rastućim svjetla . Mjestofluorescentna rasti svjetla od 12 do 15 cm od površine tla . Jeste svjetla za 12 do 18 satidnevno . Sjeme treba držati oko 70 stupnjeva, F. Ako nemate toplu prostor za lonce , mjesto topline jastučić ispod spremnika za regulaciju temperature . Sjeme treba proklijati za dva do tri tjedna. Obrišite svu kondenzaciju koja se stvara na poklopcu .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-cactus/1016104054.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.