Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj kukuruza >> Content

Kako da se biljka kukuruza za Geese

To nije neuobičajeno vidjeti guske među radno intenzivnih kultura . Samo što oni rade može činiti kao misterija za neke, ali za poljoprivrednike koji koriste Weeder guske , to je ništa manje od jeftine radne snage . Weeder guske se koriste za kontrolu obje korov i insekte u mnogim vrstama usjeva , uključujući i pamuka, jagoda , duhana i kukuruza . Guske ne izazvati koliko štete na uzgoj kukuruza usjeva kao hoeing , i oni ostaviti iza sebe hranjiv gnojivo jer oni rade . Kukuruz koji će biti iskorijenjena strane gusaka ne zahtijeva nikakve posebne pripreme ; Biljka je toisto kao i bilo koji drugi kukuruza . Upute Screenshot
1

Plant kukuruza kada temperatura tla i zraka redovito dosegnuti 60 stupnjeva celzijusa . Plant kukuruz u blokovima od kratkih redaka nego u nekoliko kratkih redaka , jer to će povećati raspoloživi pelud na sve kukuruza biljaka . Space sjemenke 9-12 cm, osim u redovima koji su 24 do 30 inča apart . Stavite sjeme 1-2 cm ispod tla .
2

Odaberite pasmine guske na mjesto u vašem području . White kineske i afričke guske su popularni , jer oni mogu biti podignuta na tržištu utege na korova koji niču oko kukuruza . Toulouse ili Emden guske su također koristi , ali oni nisu toliko aktivni kao kineskih i afričkih gusaka .
3

Brood dan - stare guske dok su stari šest-osamtjedna prije stavljanja u promet na polje kukuruza . Četiri guske po hektaru bi trebalo biti dovoljno ako se nalazi na polju kukuruza u proljeće . Pričekajte kukuruza do zrele neki prije stavljanja guske na terenu , kao guske mogu jesti nadmetanje mlade biljke kukuruza . Weeder guske će počistiti nakonkukuruza je bere .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-corn/1016022371.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.