Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj kukuruza >> Content

Kako Break Up kukuruzovina

Nakon kukuruz biljke zaustaviti proizvodnju uši u jesen , vrtlari su lijevo da se bave golim cornstalks . Iakousjeva je učinio , preostale biljke nisu beskorisni . Cornstalks može razbiti i dodao da se kompost hrpama ili obrađuje u vrtnim tlima raspasti. Cornstalks će dodati dodatne hranjive tvari za domaće komposta ili vrtnim tlima koja mogu povećati zdravlje i prinos od budućih usjeva . Do puknu na manje komade prvo ,proces raspadanja se ubrzala . To je ono što vam je potrebno
Rukavice
Machete
kosilicu
Hatchet
Goggles
Wood lišce ili sjeckalice
Rototiller
Prikazati više uputa
< br > 1

Nosite rukavice kada radite s cornstalks bi zaštitili svoje ruke od ozljeda . Koristite mačetu smanjiti kukuruzovina iznad razine tla nakon što su prestali proizvoditi kukuruz i počeli su da se osuši . Položite ih na površini od vašeg vrta za jedan do dva tjedna da se suši .
2

Ostavite suhe cornstalks na terenu , a ići preko njih s kosilice , ili koristiti sjekiru razbiti kukuruz vreba na komade , ako imate mali broj stabljika . Nosite naočale kako bi zaštitili svoje oči . Nastavak pokositi ili nasjeckajte stabljika dok su u male komadiće .
3

Rent a drva CHIPPER ili drobilicu za velikim količinama cornstalks . Pročitajte upute za uporabu i sva upozorenja u potpunosti prije uporabe . Nosite rukavice i zaštitne naočale dok je radio s drvo- chipping strojeva . Postavite padobran stroja usmjeriti isjeckan stabljike na vaše okućnice ili kompost Pile . Uključite uređaj i dodati suhe cornstalks u strojunekoliko u isto vrijeme .
4

Pustiteda stroj radi za dvije do tri minute nakon što je čipiranje se obavlja . Uključite stroja i isključite ga iz izvora napajanja prije čišćenja svoju unutrašnjost . Depozit labave kukuruzna stabljika čipovi iz unutar i oko stroja u svoj vrt parceli ili kompost Pile .
5

Koristite Rototiller se do usitnjeno cornstalks u svoj okućnica. Pokrenite Rototiller preko vrtnom tlu više puta kako bi se osiguralo da cornstalks ravnomjerno rasporedila su se po tlu .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-corn/1016022372.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.