Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj kukuruza >> Content

Klijavost Anasazi kukuruz

Anasazi slatki kukuruz značajke raznobojnih zrna u rasponu odtradicionalnih žute do crvene i ljubičaste do bijele . Kada se u potpunosti narasla , stabljike nicati čupava , ljubičaste pelud pupoljke . Okus je trebao biti zemljani i slađe od ostalih sorti kukuruza šećerca . Čak i sa svim svojim razlikama , raste Anasazi kukuruz ne razlikuju se mnogo od drugih raste kukuruz sorte . Sadnja i klijanja su jednostavno dovoljno za djecu probati sadnju Anasazi kukuruz u svojim vrtnim plots.Things što vam je potrebno Srpski Sadnica ladicu
Rich potting tla
Osušeni Anasazi kukuruz kernele Pretraživati ​​vode
Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Ulijte dovoljno tlo u svoj sadnica ladicu ispuniti svaka sadnica i potpuno . Razini od tla sa strane vaše ruke . Pick ladicu do nekoliko centimetara i pustite ga nekoliko puta kako bi se slegne tla . Povrh svega sadnica ladicu ako je to potrebno .
2

Stavite suhe kukuruza u središtu svake sadnica dobro . Pritisnite ih oko ¼ palac u tlo s prstom , pokrivajući svaki sjeme potpunosti . Voda dok tlo potpuno zasićeno , ali ne i blatnjava . Ošalica vode na svakih šest sadnica bunara bi trebalo biti to .
3

Postavite sadnica ladice u svijetle , sunčano području . Prozorska da nikada ne padne ispod oko 50 stupnjeva celzijusa dobro radi . Dnevna temperatura trebala doseći i do 70 stupnjeva celzijusa . Trebate vidjeti klice u oko tri tjedna .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-corn/1016104198.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.