Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj kukuruza >> Content

Tamno kukuruza sirup vs . Svjetlo kukuruza sirup

kukuruzni sirup jezaslađivač obično koriste u gazirana pića i prerađene hrane . Kukuruzni sirup je jeftiniji od šećera i produljuje vijek trajanja prerađene hrane . Kukuruzni sirup je pogodan za uporabu kod kuće , posebno za bombone ili pekarskih proizvoda poput kolačića . Kukuruzni sirup može izdržati visoke temperature , za razliku od drugih sladila poput meda . Svjetlo kukuruza sirup

svjetlo kukuruzni sirup je pomiješana sa soli i vanilije , te se ponekad naziva bijelim kukuruzni sirup . Izraz svjetlost se odnosi na boju za sirup , ne sadržaj kalorija . Svjetlo kukuruzni sirup ima delikatno slatkog okusa .
Tamno kukuruza sirup

Tamno kukuruzni sirup je pomiješana s vrstom ljevačev je sirup ili melasa , karamele i soli te ima odlučno hrabriji okus od svjetla kukuruzni sirup .
Koristi

svijetlih i tamnih kukuruz sirupi imaju slične funkcije . Tamno razne sklon dodati više okusa , pa se češće koristi u pečenim proizvodima i roštilj umaka . Svjetlo kukuruzni sirup , sa svjetlom slatkog okusa , se koristi u džemovima i želea . Sirupi mogu se koristiti naizmjenično ovisno o receptu ili osobnih preferencija .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-corn/1016104204.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.