Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj kukuruza >> Content

Kako Kasno proljeće Možete li Plant Sweet Corn u Oklahomi ?

Iako kukuruz jeljeto usjeva , to ne prolaze dobro u ekstremno hladnim temperaturama . Zbog visokih ljetnih temperatura u Oklahomi koji ometaju slatko rasta kukuruza i oprašivanja , kukuruz uzgajivači bi trebali biti oprezni da ne biljka kukuruz kasno u proljeće . Žetva Razdoblje

Kukuruz Uzgajivači u Oklahomi može žetve kukuruz za vrijeme između početka lipnja do sredine srpnja. Usjevi koje su posađene prekasno i ne bi dospjela nakon što se sredinom srpnja nije vjerojatno da će rasti dobro .
Zadnja Sadnja Datum

zadnji datum sadnje ovisi o različitim od bobići se sadi . Na primjer ,sorta koja traje oko 80 dana do zrele ne treba biti posađeno nakon 25. travnja , dok jesorta koja traje samo 70 dana do zrele može biti posađeno tek 5. svibnja i još uvijek imaju vremena za zrele prije sredine srpnja topline .
Prvo Sadnja Datum

Slatki kukuruz zahtijeva toplo vrijeme i temperatura tla najmanje 50 stupnjeva celzijusa klijati . Općenito , kukuruz ne treba biti posađeno do najkasnije 10 dana nakon što je prosječna zadnjeg mraza . U Oklahomi , kukuruz treba posaditi nakon 10. travnja , jerzadnji mraz je obično oko 1. travnja.


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-corn/1016104218.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.