Kako Usporedite propan insekata Foggers

Većina obitelji i kućni ljubimci vole biti na otvorenom, u toplim mjesecima u godini . Međutim , s prijetnjama komarca i krpeljnog bolesti , ugriza insekata i dosadne buhe , biti izvan potencijalno znači stavljajući svoje ljubimce i obitelj u opasnosti . Propan kukaca stvaranje magle može pomoći kako bi stopa ugodno i sigurno eliminirajući insekata koji bi mogli ugroziti svoju obitelj i kućne ljubimce . Ovi priručni alat emitiraju magla pesticida koji mogu prodrijeti ni gusta makija i ubije krpelja , buha, komaraca i svih drugih kukaca na putu . Učenje kako odabrati najbolju fogger za svoju obitelj može pomoći da bi se osiguralo da vaše dvorište nijeutočište za opasnih insekata ovog ljeta . Upute Screenshot
1

Razmislite težinu ; stvaranje magle može varirati između 2 £ i £ 20 Propan kukaca stvaranje magle obično dolaze u Lagane, prijenosne spremnike . Podignite modele prije kupnje kako bi bili sigurni da možete lako nositi modela oko dvorišta .
2

odlučiti između piretrina i rezmetrin . Proizvođači koristiti krizanteme cvijet napraviti piretrin tako da ovaj proizvod ima nisku toksičnost opasnost za ljude i životinje . Kemijski spoj rezmetrin je sličan piretrina i ima nisku toksičnost za životinje i ljude .
3

Shvatiti koliko fogger će vaše dvorište potrebno . Veća stopa od 1/8 do 1/2 hektara zahtijevaju fogger s tekućim kapacitetom od 1 do 5 litara .
4

Odaberite fogger s auto - zapaliti prekidač . Ne zaboravite da koristite oprez prilikom puštanja fogger , kao što će neki modeli zapaliti s velikim plamenom .
5

odlučiti između ručnog modela ili jedan sa naramenicom . Ovisno o veličini modela , možda želite remen za bolju kontrolu .
6

zaboravite kupiti samo na bazi ulja Fogger tekućinu . Bazi vode fogger tekućina može lako zapaliti .

Phymatotrichum Root Rot u pamuk

problem za pamučne vinogradara - isituacija koja može biti samo uspio , nije pobijedio - Phymatotrichum trulež korijena u pamuk se pojavljuje samo na visinama ispod 5.000 metara . Srećom , to obično ostaje izoliran na mala područja . Identifikacija

Více >