Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj pamuka >> Content

Kako do žetve pamuk

Prošlo jedugo toplo sezona rasta , ali je konačno vrijeme da se pripremi za žetvu svoju pamučnog usjeva . To je , naravno , ako ste uspjeli to sigurno od vjeverice i lisne uši . U većini slučajeva , možete početi berbu pamuka u ranu jesen , ako ste uspjeli rano proljetnu sadnju . Međutim , možda ćete morati loviti prije nego što bi željeli , ako biljke prijeti kasnih ljetnih insekata . U nastavku saznajte više . To je ono što vam je potrebno Srpski skupljač pamuka
Modul graditelj
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

zadržati zatvoriti oči na vašim biljkama pamuka i biti na vidikovcu za lisne uši i drugi insekti koji idu nakon čahure . Želite li održati od berbe dok imate dobar broj čahure koje su dospjele, a otvorene , ali također može ih žrtvovati predatora ako predugo čekati .
2

uništiti lišće svoj ​​urod , ako je to dovoljno veliki da zahtijevaju komercijalne opreme za berbu . To bi trebalo biti učinjeno nakon što su nekoliko tobolci na svakoj biljci koja su otvorena . Postoji niz kemikalija na tržištu se mogu izabrati i organski način , kao dobro . Defolijacije je potrebno osloboditi biljke viška vegetativni rast omogućuje da se učinkovitije žetve . Ako će se ručno branje svoj ​​pamuk , dcfolijaciju nije potrebno .
3

početi berbu pomoću jednog od 2 vrstama komercijalnih pamuka berača . Tipa vretena jenajčešći , aličetkica striptizeta i dalje se koristi u nekim južnim dijelovima Sjedinjenih Država gdje biljke imaju tendenciju da se mali i kompaktan .
4

Vedro šest do osam redova pamuka na jedno vrijeme i izvatkom pamuka na tlo kadapicker košara je puna .
5

koristite modul Builder formirati humak pamuka u čvrsto komprimirani stog . Ova oprema hidraulički komprimira pamuk i može držati protuvrijednost od 6 do 8 balama .
6

Ostavite pamuka na terenu dok ste spremni da ga prevezu do pamuka džina kadModul završi sažimanje pamuk .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-cotton/1016022514.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.