Kako Plant pamuk

Sadnja pamuk uspješno je jednostavno ako obratite pažnju na potrebe hranjivih svoga tla i temperaturi prije sadnje . Pamuk nijezahtjevna biljka . To obično zahtijeva dušik - bogata, vlažnom tlu s temperaturom od oko 60 stupnjeva na sadnju . Brazdastoga tlo čuva sadnice zaštićene i stabilne . Biljke bi se trebale pojaviti u roku od 15 dana od sadnje . Navodnjavanje i gnojidba bi trebalo biti sve što je potrebno za proizvodnju zdrave biljke pamuka s gustim , puf vlakana . Upute Screenshot
1

Testirajte svoje tlo oko šest mjeseci prije nego što biljka . Ako vaša zemlja treba vapno ili dodati ostale hranjive tvari , pomiješajte ih u tlo . To dajehranjive dovoljno vremena da bi se povezao kemijski s tla .
2

Do vašeg tla najmanje 2 cm dubine . Time zrak i voda do pamučne sjemenke i korijen biljke kad počnu da se formira .
3

ispirati tlo , tako da je vlažna i lako raditi . Ono što želite je vlažno tlo koje je zasićeno do te mjere da je voda održava duboko u krevetu tla .
4

Umetnite termometar 6 centimetara u tlo jednom sve prijetnja mraz je prošao . Provjerite temperatura tla je u 8 sati svaki dan dotermometar čita između 58 i 60 stupnjeva tri dana za redom .
5

Povucite vrt motiku kroz sadnju području . Napraviti reda i brazde u tlu .
6

Plant sjemena pamuka u skupinama od tri . Kopaju dolje jedan centimetar u tlo sa žlicom ili s prstom . Stavite sjeme u rupu . Prostor biljke 4 inča apart .
7

navodnjavanje pamuka četiri do pet tjedna nakon što je njihov prvi rast je vidljiv .

Vorherige Seite

No

Strojeve za branje pamuka

Cotton donosi više prihoda od bilo kojeg drugog usjeva u SAD-u . Ali žetve pamuka tijekom južnih država ima neugodan povijest . Izum od pamuka džina Eli Whitney u 1793 potaknuo rast robovska rad na plantažama pamuka i proširio jaz između sjevera i ju

Více >