Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj namirnica >> Content

Kako rastu Honeydew u Oklahomi

Dribling dopuštena kada oštar u slatkim, sočnim medljika dinja ( Cucumis melo ) . Honeydew jemuskmelon koji nosi ukusna glatke kože voće s blijedog mesa , ali njegova lišće je osjetljiv na gljivične bolesti , pa je najbolje raste u jugozapadnom Oklahoma gdje su ljeta manje sparno . Za maksimalnu proizvodnju voća , rastu Honeydew iz sjemena u zatvorenom prostoru i posaditi ga nakon posljednjeg mraza , kadatemperatura tla poraste iznad 70 stupnjeva celzijusa u kasno proljeće . Pružaju dodatnu toplinu i zaštitu krajobraza s tkaninom i hortikulturno runo , i sprej protiv gljivičnih infekcija na prvi znak bolesti . Ovaj godišnji vino raste i voće u mraza vegetacije diljem Oklahomi . To je ono što vam je potrebno
Pa - stajskim gnojem ili vrtni kompost
Pejzaž tkanina
hortikulturna runa
18-18-21 gnojivo za povrće Pretraživati ​​fungicid Screenshot insecticidal sapunom
< br > Prikaži više uputa Screenshot
1

Grow Honeydew na full - sunce stranice u tlu poboljšana s 4 do 6 centimetara dobro stajskim gnojem ili kompostom vrt . Honeydew najbolje uspijeva u blago alkalna , pješčane , dobro drenirano tlo . Space biljke 12 cm, osim u redove 4-6 metara apart .
2

Pokrijte tlo oko medljika u crnom krajobrazne tkanine pomoći zagrijati ga i kontrolu korova . Postavite labavo sloj hortikulturno runa preko postrojenja pružiti toplinu i zaštitu od insekata . Držite ga na mjestu s kamenjem , crtanje tkaninu ispod njih stvoriti čvrstu prednost protiv terenu .
3

honeydew vode u jutarnjim satima kako bi vodu na lišće ishlapi tijekom vrućina dan , ili samo s vodom na bazi biljke kako bi se izbjeglo vode na lišće . Mokro lišće na medljika suuzgajalište za gljivičnih oboljenja . Voda se redovito , tako da je tlo stalno vlažno , a zatim smanjiti zalijevanje jednom su lubenice zaustaviti sve veći . Voda samo kadatop 1 centimetar tla je suho .
4

Feed Honeydew sa 18-18-21 gnojivo za povrće , pomiješana po stopi od 1 žlica po litri vode , ili prema uputama proizvođača . Nanesite svaka dva tjedna .
5

Provjerite honeydew ostavlja tjednik znakove gljivične bolesti kao što su praškaste i plamenjače , koje se pojavljuju kao bijele , žute ili smeđe mrlje . Sprej s spreman za korištenje fungicida sadrži bakar oktanoata pokriva sve dijelove , osim dijela ploda . Sprej svakih 7-10 dana dok se simptomi pojavljuju , ili u skladu s uputama proizvođača . Honeydew raste u Tulsi i drugih područja istočne Oklahome su sklonije lišće bolesti , poput plamenjače , zbog visoke vlažnosti .
6

Ispitati pucati savjete i donje lišće tjednik za klastere insekata ili jaja . Ostali znakovi zaraze uključuju venuća puca i rupe u lišću i stabljikama . Sprej sve dijelove biljke sa spremnim za korištenje insekticidni sapun sprej na prvi znak napada , izbjegavajući podnevne vrućine . Ponovi svaki tjedan koliko god je potrebno .
7

Uklonite hortikulturalno runo od medljika kada počne cvijet dopustiti da pčele oprašuju cvjeta . Postavite u razvoju ploda na krajolik tkanine , malča ili drugih tvari kako bi se spriječio kontakt s mokrom tlu , što uzrokuje truljenje.
8

Harvest HONEYDEW lubenice kad je njihova koža postaje krem boje , a njihovi krajevi nešto dati kad je gurnuo . Vitice blizini voća može okrenuti smeđe i smežurati kadaplodovi dozriju . Dopust jedan centimetar stabljike prilogu odgoditi trune u skladištu .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-edibles/1016022541.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.