Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj namirnica >> Content

Kako rastu Loquat u sjeni

Japanski šljiva ili Loquat raste u suptropskim i umjerenim područjima , održavanju ozljede na temperaturama ispod 12 stupnjeva celzijusa . Loquat ili eriobotyra japonica , uzgaja u suptropskim regijama , ima koristi od djelomičnu sjenu za kontrolu topline . Budući da sunce pomaže sazrijevati ploda , stabla ne mogu rasti u punom hladu . Plant svoje loquat u proljeće , takostablo može se etablira prije zime . Zreli loquats mogu jesti svježe ili pečene u pite ili jams.Things morat ćete
lopatu Screenshot komposta Screenshot 6-6-6 gnojiva
vrtlarskim škarama
Škare
prikazati više uputa
1

pronaći djelomično natkrivenu mjesto koje nudi i crpe tlo . Loquat može rasti u većini tipova tla , od svijetlo pješčane ilovače do gline ili vapnenca . Loquat lišće se skalirati na temperaturama iznad 100 stupnjeva celzijusa , dakle djelomičnu sjenu u vrućim klimatskim štiti svoje stablo .
2

Digrupe dva puta duboko i široko kao svoga stabla korijena loptu , uklanjanje stijene, korov i ostali predmeti iz stranice .
3

Izvadite loquat od kontejnera i masirajte korijen loptu s rukama . Lagano opuštanje zapletu korijenje , zatim stavite stablo u rupu tako da sjedi uspravno i ravno na istoj dubini kao što je učinio u kontejneru . Ispunite rupe s istom tlu te je napravio rupu sa dovršiti sadnju .
4

Nanesite tanki sloj komposta na vrhu tla se hraniti svoju loquat i sačuvala vlagu . < Br >
5

Voda se zasititi tlo . U budućnosti , voda se zasititi tlo i dopustitida se zemlja isušuje između zalijevanje . Dok suša tolerantni , ova stabla bolje s redovitim duboke zalijevanje . Loquat stabla ne tolerirati stajaće vode .
6

oploditi svoje Loquat tri puta od proljeća do jeseni . Pokušajte 1 kg 6-6-6 za drvo od 8 do 10 metara visok , podešavanjem taj iznos prema gore raspon doza grafikonu na vašem gnojiva torbu . Nanesite u proljeće , u ljeto i opet u jesen .
7

Harvest loquats kad dozrijevaju , oko 90 dana nakon cvatu vrijeme . Loquat voće će se osjećati mekom na dodir kada sazriju i promjene nijanse , okrećući razne nijanse žute ili narančaste , ovisno o sorti . Izreži Loquat klastera off stabla pomoću škare i pohraniti voće u hladnjaku .
8

orezati Loquat odmah nakon žetve ukloniti prešli grane i otvoriti krov za cirkulaciju zraka i svjetla . Trim natrag vrhovima grana za kontrolu veličine postrojenja . Uklanjanje grane od gužve dijelu šatora da bi zrak mogao proći kroz stabla . Orezati odojak iz prtljažnika .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-edibles/1016104433.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.