Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj namirnica >> Content

Kako udaljeni posaditi malina grmlje

? To je lako dobiti svjež , sladak okus malina kada rastu u samom dvorištu . Nekoliko vrsta malina postoje, a svaki niz biljka ima različite potrebe . Pravilno planiranje i održavanje vašeg novog malina patch će vas nagraditi s ukusnim i hranjiv plod u drugoj godini sadnje , bez obzira na vrstu maline biljke koju odaberete . Posebno obratite pažnju na količinu sobiposebno maline treba napredovati . Uspravno maline

uspravno malina bush je onaj koji će se podržati umjesto da raste uz ogradu ili rešetkama . Ova vrsta malina biljka može rasti na otvorenom prostoru u punom suncu. Prostor biljke tri noge, osim dolje red vrtu području . Redovi ne bi trebalo biti posađeno na udaljenosti manjoj od 12 metara jedni od drugih .
Crvene i žute maline

crvene i žute maline mogu biti osposobljeni da raste na rešetkama ili stazi ograda . To će uštedjeti prostor za voće vrtlar koji ima manje prostora na korištenje , ali ne želi odreći nagrade rastu svoje svježe bobice . Redovi biljaka samo morati biti 10 metara , osim, i biljke mogu biti raspoređeni dvije noge apart .

Crna Maline

Mnogi vrtlari izabrati crna malina biljaka jer su tako hrabar . Oni bi trebali imati dovoljno prostora za napredovati kada redovi su 10 metara apart . Zasaditi crne maline svakih dva ipol metra redova . Koristite nisku rešetka ako biljke trebaju podršku .

Purple Maline

Purple maline biljke će rasti lijepo bez bilo koje vrste sustava podrške . Oni neće morati natjecati za prostor ili tla hranjivim tvarima kada ih posaditi u razmaku od tri stopala prema dolje redaka koji su raspoređeni 12 metara apart .

Thornless Maline

puno prostora potrebno je da rastu thornless malina i to treba visok rešetka za podršku . Održavajte razmak od najmanje šest metara , a između svake biljke u redu . Prostor redovi 12 metara apart .
Posebne Razmak razmatranja

Akovrtu ima izuzetno plodno tlo , malina biljke će snažno rasti. To jedobra ideja da se malo povećati rastući prostor , tako da oni ne postanu pretrpane . Ako divlje maline ili kupine biljke su na tom području, ne saditi nove maline unutar 300 metara od njih .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-edibles/1016104950.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.