Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj namirnica >> Content

Idealno Krastavac Cage Veličina

Neki ljudi nisu ljut na krastavcima , ali za one koji ih vole , njihov svjež, sočan tekstura i svježi okus su jedan od velikih ljetnih užitaka vrtu . Prepušteni samima sebi , krastavac biljke će izvaliti preko značajnog dijela u dvorištu vrtu . No, uzgoj krastavaca u kavezu , kao i rajčice , štedi prostor i ima mnoge druge prednosti , kao dobro . Prednosti Vertikalni Uzgoj

Uzgoj krastavaca okomito na trellises , udjele ili kavezima smisla za mnoge vrtlari . Kada je prostor ograničen , raste prema gore, krastavci , umjesto da ih se izvaliti jeučinkovitije korištenje vrtnog prostora . Listovi biljaka su dovoljno široka za pružanje dozrijevanje voća s zaklon od sunca , apoboljšana cirkulacija zraka može pomoći u prevenciji raznih gljivica i drugih bolesti koje muče krastavaca na terenu . Voće visi iz kaveza obično će narasti ravnije od onih narasla na terenu . To su sve izvrsni razlozi za korištenje kaveza .

Kavezi

Većina vinogradara jednostavno koristiti kaveza rajčice , jer oni su dobro pogodna za krastavac vinogradara , kao dobro. Standardne izvedbe u rasponu 24 do 36 cm u visinu i od 18 do 24 cm u promjeru . Oni koji vole napraviti vlastiti kavez može učiniti tako da oblikuje prikladno heavy - grid žice na odgovarajuće dimenzije . Praznine mora biti dovoljno velik za vas lako doći do pokupiti krastavaca . Žičane mreže koristi za armiranje betona je prikladniji za taj zadatak , ali zahtijeva heavy - duty šikare i mnogo strpljenja .

Cage Veličina razmatranja

Od krastavci dolaze u stotine sorti s različitim navikama rasta , ne postoji jedan idealan dimenzije kaveza . Odaberite manje kaveze za Busha i patuljastih vrsta , koje se obično proširio na 24 i 26 inča , kada prepušteni samima sebi . Koristite veće kaveze za punoj veličini loze , koja može narasti do 4 noge ili više . U idealnom slučaju , više krastavci bi trebao biti izvan kaveza nego u tome kada dođe vrijeme žetve . Ako je vaš omiljeni razne krastavac stvara vrlo duge loze , možda želite izgraditi vlastiti kavez na 24 cm u promjeru i 4-5 metra .
Ostali Savjet
< p >najvažnija stvar koju treba zapamtiti o rastu krastavci vertikalno je da su alkoholičari unajbolja vremena , a njih raste vertikalno sa pomoćnim sunca i cirkulaciju zraka će povećati svoju potrebu za vodom . Navodnjavanje pažljivo , jer prskanje na lišće je vodeći uzrok gljivičnih problema . Koristite navodnjavanje kapanjem ili pljusak crijeva kad god je moguće . Provjerite redovito za krastavac kukaca ili drugih predatora , i pokupiti ih rukom ako ih naći .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-edibles/1016105059.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.