Kako rastu Peaches iz jame

breskve jeplod breskve stabla , znanstveno poznat kao Prunus persica . Ovo stablo je porijeklom iz Kine i da je u uzgoju tijekom umjerenim regijama svijeta . Komercijalni breskve stabala raste iz cijepljene podloge jer ne rastu istina iz sjemena . Početna vrtlari također može rasti drvo breskve iz jame , iakoje rezultiralo stablo ne može nalikuju njegov roditelj . Koštice breskve zahtijeva minimalno razdoblje od hladnoće , poznat je kao zastrašujući zahtjev za germinate.Things morat ćete
nožem Screenshot plastičnu vrećicu
Papirnati ručnici
organski kompost
Straw

Prikaži više uputa Screenshot
1

Skupi vrlo zrelih bresaka nakon pada na tlo u jesen . Koštice breskve iz drveća koje proizvode voće krajem godine sunajlakši za klijanje .
2

Izrežite meso breskve daleko od jame s nožem . Izvadite preostalo meso iz jame s ribanje jastuk i operite jame s vodom . Dopustite jame da se osuši .
3

Lineplastična vrećica s vlažnim papirnatim ubrusima i stavite u boks u torbi . Držite vrećicu otvoren i stavite u hladnjak na temperaturi između 34 do 42 stupnjeva celzijusa .
4

Namočite papirnate ručnike povremeno držati ručnike vlažna . Uzmite u boks breskve iz hladnjaka kad počnu nicati , što obično zahtijeva 2 do 8 tjedana.
5

Odaberite sadnju stranice u punom suncu s dobrom drenažom . Zasaditi koštice breskve na dubini od 3 do 4 inča s korijenom pokazao niz . Popuniti rupu s organskim komposta i pokriti tlo s 1 centimetar slame .
6

Voda koštice breskve s 1-2 centimetara vode , nakon sadnje, a kad god jetlo postaje suha tijekom zime . Sadnice trebao početi rasti u proljeće .
7

Osigurati 1-2 centimetara vode tjedno tijekom vegetacije . Drvo breskve može zahtijevati tri godine ili više proizvoditi voće kada izrasla iz sjemena .

Kako presaditi proklijano Avokado

propagiranje avokado ( Persea americana ) sjeme je relativno osnovne. Koristite svježe sjeme i staviti tri-četiri čačkalice u njega oko svoje središte . Stavite sjeme u posudu vode , istaknuo stranu, s čačkalice odmara na rubu i donjem tromjesečju sj

Více >