Ljubičasta nar sorti

Mogranja su velike plodove pune dragulja poput Mek sjemena . Njihov sok jesladak kolač osvježavajućeg nektar koja je ispunjena s vitaminima B i C. Stabla su atraktivne ukrasnog primjerci te se popularno uzgaja u Mediteranu , južnoj azijskoj , tropske Afrike i drugim toplim sezone klime . Iako su mnogi od voća su grimizno do ljubičaste boje postoje neke vrste koje proizvode duboko šljiva ili ljubičaste plodove . Stabla su pogodni za toplim, suhim zonama i imaju hladnu toleranciju od 10 stupnjeva celzijusa . Povijest

Mogranja su ipak da potječu iz Pakistana , Irana i Afganistana , a uvedeni su kasnije mediteranske regije i Indiji . To je doveo do Amerike od strane Španjolaca u šesnaestom stoljeću , kada su misionari kolonizaciji kontinente . Biljka se smatra da jevoće koje je Eva pojela u Edenskom vrtu i ima dugu i drevne povijesti uzgoja i korištenja . Nar obično mogu živjeti 100 godina i postoji nekoliko poznatih stabla koja su više od 200 . Oni su doista stabala koja su vidjeli prolaz dobi .

Voće

plod šipka jedebela teško granatirale kuglu . Svijeta u obliku voća su obično 2,5 do 5 cm širok , ali neke sorte su veći . Ljuska ili kora može biti žute ili svijetlo zelena velikodušno obložio s crvenim , ružičastim ili ljubičastim prizvukom kada sazriju . Unutar ploda su jezgrovit bijeli zidovi koji kupee od mesnatih sjemenki . Oni su pozvani arilusa i sitan biser oblika s sočan celuloze prianja na njih da se mogu isišu ili slomiti .

Purple puti sorti

Mogranja dozrijevaju u pasti i treba brati kada dosegnu vrhunac boju . Da biste to učinili morate znati što boje vaše sorte će biti . Divno je to jedna od najčešće uzgajanih sorti u oba Floridi i Teksasu . To jeteška ležaj stablo s Deep Purple - crveno voće i srednje debelim koricu . Tu je irano Wonderful koja dozrijeva dva tjedna prije Wonderful i ima isti Deep Purple kožu . Dholka ima pjegav bojanje žute , krem, crvene i bogatim nijansama ljubičaste .
Purple konkretizira sorti

Grenada ima Deep Purple interijera celuloze koja proizvodi grožđe boji sok . To je postao popularan zahvaljujući bogatstvu boja i izrazito vlažnom unutrašnjosti . Ljubičasta Sjeme je najčešće poznat niz ljubičaste konkretizira nara . To je tako duboko ljubičastu boju koja je gotovo izgleda kao različite vrste voća . Prinos Purple sjemenarstvo žetve nije tako visok kao Grenada , ali plod je jedinstvena boja činitržišna najdraži . Prekrasan je vanjski retrovizori unutrašnjost s bogatom purpurno grimiznim pulpe . Ambrosia ima još dublje ljubičasti interijer i ima plod tri puta veći Wonderful .

Kako sazrijevati u Coscia Kruška

Coscia kruške jerano sazrijevaju talijanski razne kruške , uočio njihovu savršenu suze oblika, tamno rumenilo i žute boje . Njihova osjetljiva izgled, boju i okus su zbog svoje žetve maloljetničkog , obično ne više od četiri tjedna nakon plodnih. Oni

Více >