Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj Cvijeće >> Content

Što ćete učiniti s Plumeria rezanje

? Plumeria stabla su porijeklom iz Tropi u Americi i našao se u mnogim kućnim krajolika . Obilna nakupine mirisnog cvijeća , oblikovani poput vjetrulja rastu u različitim bojama , uključujući bijele, ružičaste , žute i crvene boje . Plumeria stabla cvatu od kasnog proljeća i početkom ljeta do početka zime , i narasti na oko 30 metara visok s dugim širokim lišćem . Širenje Plumeria je vrlo lako reznicama , omogućujući vrtlari širiti nježnih cvjetnih stabala diljem krajolika . Optimalna reznice

Plumeria reznice uzimaju se u bilo koje doba godine , iako je početkom sezone reznice su uspješniji , prema Plumeria Society of America . Predsjednik Plumeria reznice su debeli , a najmanje 12 do 24 inča dugo . Kraj koji je rezati ima čisti rez i suhog soka . Rezanje Plumeria nema vidljivih štetnika ili bolesti i bio je odveden iz zdravog , bolesnog ili nametnike Plumeria stabla . Listovi koji su bili na rezanje Plumeria u trenutku uklanjanja su otpali .
Plant Plumeria rezanje

Ispunite plitku posudu koja je najmanje 6 cm dubine s dobro isušen , pjeskovito tlo . Porinuće suhe , izrezati kraj u navijali hormona može pomoći da iskorijeniti brže , ali to je opcija . Biljni su Plumeria rezanje 3 inča duboko u tlu. Ulogrezanja Plumeria , ili dati neke druge oblike potpore , ako je potrebno . Voda tlo , tako da je malo vlažna , ali ne vode prijavljeni oko tjedan dana nakon sadnje . Voda slabo tijekom procesa navijali . Stavite rezanje u punom suncu. U ekstremnim topline , mjesto u djelomičnu sjenu i postupno prijeći na više sunčeve svjetlosti .
Okorjenjene Plumeria Reznice

Plumeria reznice može trajati jednom do dva mjesec . Jednom ukorijenjena ,Plumeria stablo raste lišće , ablagi tegljača je nailazila na otpor , što ukazuje da jebiljka ukorijenjena . Presaditi Plumeria stablo prije nego što postane pot - vezan , ali budite oprezni da ne remeti osjetljivu novi korijenski sustav .
Plumeria Kultura

Plumerias napredovati u punom suncu , i jednom uspostavljena su vrlo sušom tolerantni . Suzdržite se od overwatering Plumeria stabala kako bi se spriječilo truljenje korijena . Kada zalijevanje , izbjegavajte gljive rđu ne uzimajućimokro lišće . Dok je u aktivnom vegetativnog ciklusa , oploditi Plumeria stabala svaka tri ili četiri mjeseca s visokim fosfata gnojiva poput 10-30-10 ili slično . Pričekajte da se voda Plumeria reznice do najmanje osam mjeseci nakon osnutka . Nezdravi Plumeria stabla su osjetljivi na štetočine poput svrdla , razmjera, grinja , gusjenica , kukaca , tripsa i štitasti .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-flowers/1016105558.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.