Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj Cvijeće >> Content

Kako presaditi Lažne suncokreta

Lažne suncokreti , također znamo njihov botanički naziv kao Heliopsis helianthoides , su izdržljiv , jednostavan za rastu trajnice koje proizvode upadljiv žute cvjeta podsjeća suncokreta . Član tratinčica obitelji , to više voli nešto suhe uvjete i tolerira široki spektar tla , što jeizbor low - održavanje za višegodišnji cvijet vrtovima . Njegova srčanost olakšava presaditi ili rasti iz sjemena , s malo šanse za odumiranju nakon planting.Things morat ćete
Garden lopaticom ili lopata
biljaka
crijeva ili zalijevanje može
< br > Prikaži više uputa Screenshot
1

Za početak transplantacija u zatvorenom prostoru šest do osam tjedna prije posljednjeg očekivani datum zamrzavanja .
2

Odaberite odgovarajuće mjesto za biljke . Lažne suncokreti radije punom suncu i pješčane, crpe tlo , s visokim udjelom organskog materijala . Ilovače tla su najbolji.
3

Biljni lažni transplantacija suncokreta u rano proljeće , čim je to moguće , nakon posljednjeg dana mraz je prošao . Trajnice posađene u proljeće imati više vremena da se razviju snažne korijenje , omogućujući im da izdrže niske temperature i smrzavanja te zime donosi .
4

Digrupa iste dubine kao rootball , a dva puta kao širok , tako dabiljka počiva na istoj razini, što je učinio u kontejner . Visoka sadnja može dovesti do pretjeranog isušivanja , dok je sadnju preniska može napravitibiljka više osjetljiv na truljenje .
5

vode lažni suncokreti jako prije presađivanja , i potopiti za oko jedan sat, ako sadnju iz bare - root dionica .
6

Umetnite biljka rootball i vodu za transplantaciju rupu jako podmiriti tlo i eliminirati zračni džepovi .
7

Soak Heliopsis transplantacija ubrzo nakon sadnje i voda rijetko nakon toga . Lažne suncokreti su prilagođeni relativno suhim uvjetima , a može patiti ako overwatered .
8

malča područje oko biljke kako bi se spriječilo korov i primjene gnojiva po stopi od 1 £ na 1.000 četvornih metara sadnju krevet , ako je potrebno .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-flowers/1016105761.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.