Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj Cvijeće >> Content

Zona 8 : Brzo raste ruža penjačica i djelomičnu sjenu

US Ministarstvo poljoprivrede Plant srčanost Zona 8 prosjeci zimske niske temperature između 10 i 20 stupnjeva . Dok su zime ispod nule , ispravno winterized ruže opstati i rasti brže u ljetnim mjesecima . Međutim , ruže neće rasti tako brzo u djelomičnu sjenu . Peter Mayle

Peter Mayle motokultivator jehibridni čaj ruža s dubokim ružičastim cvjeta . Ruža je vrlo mirisne i da će se popeti do visine od 4 do 6 metara visok . Peter Mayle porastao uspijeva u USDA zone 5a kroz 9b i cvjeta proljeća do jeseni .
Buff Beauty

Buff Ljepota jehibrid mošus porastao s nakupinama žute i marelica cvjeta . Buff Ljepota uspijeva u USDA srčanost zonama 6 do 9 i raste do visine od 5-8 metara pri penjanju . Buff Ljepota je i otporna na bolesti , što ga čini idealnim za djelomičnu sjenu tlu koje bi mogle luku više bolesti .
White Dawn

Bijela Zora jeveliki procvat penjač porastao s napadnim bijelih mirisnih cvjetova . Bijela Dawn čini dobro u djelomičnu sjenu i hladnijom klimom . Oni će napredovati u USDA srčanost zona 5-10 . Ova penjačica doseže visine između 12 i 14 metara .

Sedam sestara

Sedam sestara sorta je hibrid koji multiflora je u proizvodnji od 1817 . to penjanje bush doseže visine i do 20 metara i uspijeva u USDA srčanost zone 3 do 9 . cvjetovi sutamno crvena cvatu koji se okreće lakši ružičasta , kao što su dob , a sadrže vrlo jak miris . < br >
Buđenje

Buđenje sorta uspijeva u USDA srčanost zonama 5 do 9 i tolerira malo hlada . Ruže su velike s dvostrukim latica blijedo ružičaste boje . Buđenje jesporadična biljka u cvatu , cvatu od proljeća do ljeta . Kada je dao podršku za penjanje ,Buđenje porasla doseže visine između 15 i 20 metara .
Pavlov Scarlet

Pavlova Scarlet Rose je hlad tolerantni sprejevima lišće i cvijeće . Ona uspijeva u USDA srčanost zonama 6 do 10 , a cvjeta sa srednjim tamnocrvenim crvenih ruža koje daju off blagi miris . Ovaj grm ruža izgleda posebno dobro postavljeni protiv bijele sjenice ili zgrade .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-flowers/1016105826.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.