Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj Cvijeće >> Content

Hoće cinija ili nevena Biljke rastu brže Inside

? Zinnias i neveni su sunce -voli biljke često koriste u granicama i kreveta . Obje biljke vole dobro drenirano tlo i cvatu za većinu sezone . Oni su često zatvorenom prostoru za brži rast , a zatim se preselio izvan nakon zadnjeg mraza . Ih raste u zatvorenom prostoru tijekom duljeg vremenskog razdoblja zahtijeva posebnu njegu , a oni neće rasti brže . Oba zinnias i neveni su brzorastuće biljke , ali zinnias može klijati i rasti nešto brže od nevena . Počevši Indoors

Mnogi vrtlari početi marigolds ili zinnias zatvorenom četiri-šesttjedan prije zadnjeg mraza . Sjemenke klijati u sedam do 12 dana , kada temperatura tla oko 70 stupnjeva celzijusa . Plantsjemena 1 /4 inča duboko u svjetlosti početnu mix . Navlažite ih s vodom iz sprej bocu i pokriti ih sa plastičnom folijom . Držati ih na toplom mjestu i navlažite ih redovito . Nakon što su klijati , premjestiti ih na sunčanom prozoru . Presaditi ih na otvorenom, u kasno proljeće ili rano ljeto .

Prednosti

Počevši biljke i marigolds zatvorenom prostoru osigurava da će biljke cvatu od ranog ljeta do jeseni . Iako sjemenke mogu se sijati izravno u vrtu , njihov početni rast biti sporiji , a oni neće cvjetati do nekoliko tjedana kasnije .
Uzgoj Indoors
< p > zbog zinnias i neveni potrebno puno sunca , njih raste u zatvorenom prostoru tijekom duljeg razdoblja ne preporuča ; oni neće rasti brže iznutra , a ne iz nakon što su uspostavljena . Rast cvijeće ' će usporiti , a biljke će postati blijedo i mršavo . Za produženi zatvoreni raste , postavite biljke pod fluorescentnim svjetlima rasti dizajniranih za biljke . Rasti svjetla nisu estetski ugodan i većina ljudi ih pohraniti u podrumu ili dodatni prostor , a ne u glavnim životnim područjima . Rasti svjetla obično se koriste za pokretanje postrojenja ili pružiti dodatne svjetlo za biljke prezimljavanje u zatvorenom prostoru .

Preporuke

zinnias i neveni treba previše sunčevu svjetlost da bi dobre biljke . Počnite ih u kući , no rastu ih izvan za najbolju rasta i cvjetanja . Posaditi u punom suncu u plodnoj , dobro drenirano tlo , te ih vode koliko je potrebno da bi se tlo ravnomjerno vlažna . Oploditi zinnias i marigolds svaka tri do četiri tjedna s gnojivo topiv u vodi . Bacite ih nakon prve teške mraza .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-flowers/1016105848.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.