Iznenadna smrt stabala jabuka

Jabuke su lako rasti s pravilnim izborom različitih prilagođena lokalnim uvjetima uzgoja . Plodan žetve također ovisi o pravovremenom bolesti i štetnika upravljanja . Jabuke su skloni gljivične bolesti koja uzrokuje ubrzano propadanje i smrt . Identifikacija

Jabuke su osjetljivi na Phytophthora korijen i kruna truleži uzrokovane Phytophthora gljivica . Bolest je česta u drveća koje raste u slabo drenirano tlo . Zaražene stabla volja i brzo umrijeti u roku od jedne vegetacije . Simptomi ubrzati u toplom vremenu .
Šteta

Bolest karakterizira lišće boje. Lišće početi žuta s crvenim ili ljubičasto nijanse . U početku se simptomi su koncentrirani u određenim područjima . Bolest se postupno širi kroz stabla . Kora se počinje prikazivati ​​tamne , curenje područja . Inspekcija unutarnje kore otkriva smeđe pruge .

Upravljanja

Plant stabla u dobro dreniranu zemlju i izbjeći overwatering . Dobiti zdrava stabla iz pouzdanih izvora kako bi se smanjila opasnost od infekcije .

Kako Plant češnjak u Gruziji

češnjak ,jednogodišnja trajnica u istoj obitelji kao i luk , jelako usjeva rasti u svom vrtu Gruziji . Međutim , za razliku od luk , češnjak proizvodi žarulje sadrže češnjaka , uz svaki klinčić prekriven svojoj vlastitoj koži . To je ta režnja da , k

Více >