Kad bi se biljka češnjaka u Sjevernoj Karolini ?

Češnjak jejednogodišnja korjenastog povrća , što kasne jeseni idealno vrijeme sadnje u klimi kao što je kao u Sjevernoj Karolini . Idealna točan datum sadnje varira od jedne godine u drugu na temelju godišnjih vremenskim i temperaturnim razlikama , međutim . Vremenski okvir

češnjak sadnju u Sjevernoj Karolini najbolje funkcionira u razdoblju od sredine listopada do kraja studenog , u skladu s North Carolina kooperativne . Sadnja češnjaka oko četiri tjedna prije tlo zaledi daje vremena za to da se etablira prije odlaska spava tijekom hladnih zimskih mjeseci . U godinama kada temperatura pada rano ivrijeme pretvara studen prije , biljka češnjak i do dva tjedna ranije .
Prednosti

češnjak sadi u jesen i ostavi spava tijekom zime počinje raste čim se temperature penju itlo topi se u rano proljeće . To pruža maksimalnu vremena za uzgoj , proizvodnju veće lukovice nego što bi to inače razvijaju , prema Mother Earth News .

Savijeti Srpski Srpski

oploditi dva puta , sredinom i krajem proljeće , za optimalan rast , sugerira Fine Vrtlarstvo . U Sjevernoj Karolini , berbu vrijeme stigne u razdoblju od sredine svibnja do kraja lipnja . Znakovi spremnosti žetve su pet ili šest leafed biljke s jednim ili dva okreće smeđa .

Mogu li Plant češnjaka cloves

najzreliji češnjaka biljke ne proizvode plantable sjeme ; Stoga , češnjak je vegetativno razmnožavati sadnjom češnjaka i bulbils biljaka . Za razliku od klinčića koji propagiraju u jednoj sezoni , bulbils potrajati i do dvije sezone za proizvodnju zr

Více >