Zašto Grožđe Rot prije zrenja

?Nekoliko mogućih stanja mogu dovesti do vaše grožđe trune prije zrenja na trsu . Oni obično imaju neke veze s kulturnim uvjetima , brige ili bolesti . Identificiranje što je uzrok vaše grožđe trunuti svodi na uklanjanju mogućih razloga i provedbi najbolje prakse u orezivanje kako bi se povećala svoj ​​prinos . Nepravilno Obrezivanje

Najvjerojatniji scenarij kada su suočeni s grožđem trulim prije zrenja je da loza je previše zarasla te je proizveo previše grozdo sazrijevati . Loza mora izdvojiti sredstva i energiju da raste novo lišće i vinovu lozu , kao i skladištenje vode i ugljikohidrata u obliku šećera u plodu . Vino s previše grozdo i previše lišće neće imati dovoljno sredstava da sazrijeva svoj ​​rod , i naći ćete veliku količinu klastera trulim prije zrenja . Orezati svoj ​​vinograd natrag u uspavanom sezone , obično prosincu ili siječnju , na dva glavna debla s pet krakova svaki.
Crna grožđa Rot

Ako vam vaši trsova su gubitka voća , s pojedinačnim grožđa u klasteru vrte crne i unistavaju se , ili cijeli klastera isušivanja i pada off nakon što je pocrnio , što može biti okrenut crno grožđe truleži . Crno grožđe truleži uzrokovane gljivične infekcije u lozu i mora biti tretirana fungicidima . Miklobutanil je najčešći sastojak fungicid koji se koristi za crnu trulež . Slijedite upute na bočici i nastaviti tretmane kao preventivnu mjeru nakon rot je nestala .
Overwatering ili Underwatering

Ako vaš loza ne dobiva dovoljno vode , što se može vidjeti svoje grožđe preostale male i na kraju trune na trsu . Ako vaš vino je overwatered , oni mogu oteći i praska , konačno trune na trsu , nakon što su unutarnji šećeri su izložene zraku . Vinova loza je potrebno vode , ali ne vole imati " mokre noge ", što znači da oni ne rade dobro u loše drenirano tlo .

Bolest

trsovi su podložne broj bolesti , poremećaja i štetnika , kao što je vinova loza skeletonizer bugova, plijesni i propadanja . Identificiranje bolesti i poremećaja trsova jecijelo polje k sebi , a vaš županiji savjetodavne službe vjerojatno može vam pomoći identificirati i liječiti problem . Izvadite nekoliko pogođene grozdo i lišća , ih odvesti do savjetodavne službe i zatražiti pomoć u liječenju svoj ​​problem .

Kako rastu Shiraz Grožđe

Shiraz grožđe su poznati po njihovoj upotrebi u pravljenja vina . Iako su potpuno jestivi , oni se uglavnom ne jede cijeli , ali se koristi umjesto da se fina crna vina u Europi , Australiji i Sjedinjenim Američkim Državama . Ako želite okušati u pro

Více >