Što je jeo povrće sadnicama

? Povrće su skloni pošasti štetočina ne samo nakon što su aktivno raste , ali isto tako dok su u fazi sadnica . Sjemenke koje su posađene u hladnom tlu klijati polako i skloni su štetočine koje počinju hraneći sadnica . To je čestoslučaj s grahom i kukuruzom . Identifikacija

buhače i gusjenice koje su među malim štetočina koje je vjerojatno da se hrane biljnim sadnica . Buhače su vrlo male , dugonoga , sjajne crne bube . Gusjenice koje sularve mnogih vrsta moljca . Glatki puti štetnici dolaze u različitim bojama i 1 do 2 cm duga . Kunići su među većim životinjama koje su jako sviđa biljnih sadnica .
Šteta

gusjenice koje se hrane sadnica tijekom ranih vegetacije i razrezatinastajanju stabljike cijelosti . Crvi sakriti pod zemljom i krhotine tijekom dana i izlaze noću . Buhače hrane se sadnice i stvaraju rupe i neravne rubove na mladim biljkama . Ličinke se uvlače na korijenje i stabljike , stvarajući tunele koji postaju ulazne točke za brojne gljivice . Kunići iskopati i pojesti cijeli sadnica , a posebno su skloni repe , grah, zelena salata i peas.The životinja Hrane se svim oblicima sočnim zelenilom .
Kontrola

Kontrolne buhače pokrivanjem sadnice dok su u šestom lista. Ljepljive zamke su također korisne u zarobljavanju odrasle . Sumpor temelji pesticidi i karbaril su među učinkovitih pesticida . Kako bi se smanjilo gusjenice zaraza , pripremiti mjesto i prije sadnje i ukloniti sve starije biljnih ostataka . Mogućnosti kemijske kontrole uključuju korištenje metomilom i karbarila . Možete otjerati zečeve iz povrća koje raspršuju naftalina , mljevenog vapnenca ili osušene krvi kod biljaka . Prilažemo manjih područja s piletinom žice također pomaže u održavanju životinje van.

Faze vinove loze rasta

Grožđe supopularni voća za jesti svježe ili obrada u želei, marmelade , sokovi i vino . Trsovi se uzgajaju kao ukrasne biljke ili stvoriti nijanse i zaslone . Dobro obučeni i uzgaja vinova loza može dati i do 20 kg ili više grožđa godišnje . Trsovi z

Více >