Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj grožđa >> Content

Kako Transplant Concord grožđa

? Concord trsova široko uzgaja u SAD-u za njihov ukusna voća ili grožđa . Poput ostalih sorti grožđa , Concord trsova ubrzano rasti tijekom ljetnih mjeseci i stvoriti duboku veliku korijenski sustav . Za najbolju proizvodnje grožđa , Concord trsova su obučeni da rastu na rešetkama i orezivanjem svake godine . Povremeno ,loza treba premjestiti . To je učinjeno je presađivanjem Concord vinove loze s jednog mjesta na drugo u pravom trenutku year.Things što vam je potrebno
Lopata
Sharp obrezivanje funkcije
Concord loza biljka
mulch
< br > Prikaži više uputa Screenshot
1

odabrati ispravnu doba godine presaditi Concord lozu . U područjima gdje je tlo ne smrzava tijekom zime , presaditi u kasnu jesen ili početkom zime kadabiljka je u stanju mirovanja . Gdjetlo zaledi , presađivanje se obavlja u rano proljeće , čim se tlo može biti izrađen . To sprječava transplantirani lozu od toga da bude prisiljen iz zemlje kao tlo zaledi i širi .
2

orezati Concord vinove loze s oštrim obrezivanje alat dok ne postoji ništa lijevo , ali 1 podnožju glavnog debla i nema grane .
3

iskopati postojeći Concord grožđa biljka kopanjem ravno s lopatom 2 metara od glavnog debla na biljku preko 3 godine starog , ali bliži se namlađe biljka . Ideja je da se što veći dio korijena sustava s vama što je više moguće . Polako raditi svoj ​​put u gurajući lopatu u zemlju dok ne može osjetiti koliko je daleko od biljke korijeni rastu . Jednom kada shvatite koliko su korijeni protežu od biljke , lagano iskopati oko biljke . Kao što raditi pažljivo da kopaju dolje i pod postrojenja , što će locirati slavine korijen . Slavine korijen jeveliki središnji korijen raste prema dolje iz glavnog korijena baze .
4

Pripremite se rezati slavine korijena s oštrim obrezivanje alat kopanjem do dolje kao što možete s lopatom do većina slavine korijena je otkrila . Izrežite slavine korijena do dolje kao što možete s oštrim obrezivanje alat , ostavljajući koliko slavine korijen netaknut što je više moguće . Ako možete, pokušati iskopati cijeli slavine korijen uz biljke . Međutim , to može biti nemoguće na starije biljke , jeriz slavine korijena može biti 4 metra ili više na terenu . Orezati druge korijene , ako je potrebno , ali ostavite koliko korijenski sustav na biljke kao što možete .
5

Dignova rupa čim prije presaditi Concord lozu . Mjesto mora imati najmanje šest sati punom izlaganja suncu svaki dan i biti dobro drenirana . Rupa treba biti dovoljno širok za smještaj cijeli korijenski sustav u Concord vinove loze što se kreće . Budite sigurnirupa je dovoljno duboko za slavine korijena . Concord loza treba biti posađeno na istoj dubini je posadio u svom prethodnom mjestu .
6

Stavite korijen baze Concord vinove loze u rupu . Dopunite rupu s tla uklonjen iz rupe . Da biste dobili dobar pečat tlo oko korijena , dodajte vode u tlu kao što ste ga dodali oko baze novo transplantiranih vinove loze .
7

Stavite 2 - inčni sloj malča preko korijena baza novo transplantirane Concord vinove loze za očuvanje vlage i spriječiti korov . Držite korijen baze vlažna , ali ne mokra , dok je aktivno raste sljedeće proljeće i ljeto, a zatim dodajte vodu kada je vrijeme suho .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-grapes/1016106327.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.