Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj bilja >> Content

Kako napraviti Basil rastu brže

Ubrzajte rastući ciklus bosiljka stvaranjem okruženja u kojembiljka uspijeva . Bosiljak ,biljka od metvice obitelji , jebiljka koja možete rasti unutar ili izvan ovisno o vremenskim uvjetima vašem području . Dokbiljka uspijeva u zatvorenom prostoru u sunčanom prozoru , također možete posaditi sjeme unutar u kasnu zimu i premjestiti biljka na otvorenom kada je vrijeme grije u kasno proljeće . Biljka će i dalje rasti brže kada osigurana odgovarajuća svjetla , vode i gnojiva . To je ono što vam je potrebno
2 - inčni rastuće kontejnera
Sjeme - počevši tla
Water Screenshot Clear plastični pokrov
Plant mister
Liquid uravnoteženog gnojivo Srpski Škare Srpski < br > Prikaži više uputa
1

navlažite sjeme - počevši tlo s vodom , tako da se osjeća kao vlažnom spužvom za promicanje klijavost sjemena i rast . Dodaj u vlažno tlo za 2 - inčni promjer posude s donjim rupama odvodnje u .
2

Pospite bosiljak sjemena na vrhu tla , tako da se nalaze oko 1/2-inch apart . Pospite 1/4-inch-layer od sjemena - počevši tla na vrhu sjemena . Ostavite tlo labav na vrhu sjemena tako mlade biljke mogu nicati brzo kroz tlo .
3

Pokrijte posudu s komadom jasnom plastičnom folijom kako bi stvorili staklenika okruženje koje ubrzava klijanje .
4

Move rastuće kontejnera na sunčanom području i uklonite plastični pokrov jednom klice pop kroz tlo . Magla tlo jer počinje sušiti osigurati vlagu za brzi rast .
5

nanesite tekući houseplant gnojivo izmiješano na pola snage nakon što su klice su oko 1 - inch visok stimulirati jaka i brzi rast . Ponovite primjenu gnojiva svaka dva tjedna .
6

Tanak bosiljak klice odsjecanjem slabe ili gužve klice na razini tla ograničiti konkurenciju za sunca, vode i hranjivih tvari za brzi rast biljaka .

7

Pinch vrh off visok bosiljak biljke kada dođu do 6-8 cm visok . To potiče rast poslovnicu za kompaktnu tvornici koja proizvodi mnoge bosiljak lišće .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-herbs/1016023403.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.