Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj bilja >> Content

Možete li Transplant repa

? Repe susuper - sezone povrća koje se mogu lako biti dobivenih tijekom cijele godine u područjima s umjerenom vremenu . Povrća najbolje uspijeva u suncu na temperaturi od 60 do 65 stupnjeva Celzijevih i tolerantninešto manje od smrzavanja hladno vrijeme . Repe trenutno koristi i danas su potomci divljeg repe koja je kultiviran od prapovijesti u sjevernoj Africi . Repa obično direktno zasijane ali se također jednostavno transplantirati . Počevši Sjemenke

Za početak repe sjemena u zatvorenom prostoru , namakanje sjeme preko noći kako bi se izlučuju za klijanje inhibitor prirodno nalazi u premazom sjemena . Plant sjemena na dubini od ½ palac u sjeme ladice ili pojedinačne stanice 8-10 tjedna prije zadnjeg dana smrzavanja u tom području. Pritisnite tlo vrlo lagano na sjemenkama . Cikla sjeme klijati optimalno u temperatura tla u rasponu između 50 i 85 stupnjeva, F.najniža temperatura na kojoj sjeme će proklijati je oko 40 stupnjeva, F.
presađivanje

Od repe sjemenke su zapravo plod koji sadrži do 8 pravih sjemena ,grozd sadnice će rasti od svakog pojedinog sjemena koje je posadio . Pinch off slabije , neželjene sadnice , stanjivanje klastera na jednu zdravu sadnica . Sadnice su spremne za presađivanje , kada su razviti tri seta pravih listova . Ručka transplantacija po lišću , a neproizlazi . Pazite da ne slomiliproizlazi , jer to će ubiti sadnica . Akolist je slomiti ,biljka će lako proizvesti nove listove .
Tla

Prenesite transplantacija repe u zemljišnim uvjetima preporučuje se za optimalan rast . Uvjerite se u prizemlju je labav i dobro drenirana te je jasno od krhotina ili kamenjem . Izmijeniti glina tla organskom tvari za poboljšanje plodnosti , strukturu i odvodnju . Sadnja u kreveta podignuta je preporučeno , što je tlo ima tendenciju da budu manje zbijen. Iakopovrća prilagođava pH 6,0 - 7,5 ,poželjna pH je negdje između 6,2 i 6,8 .
Njega

mulch biljke nakon transplantantima dobro uspostavljene očuvati vlažnost tla i obeshrabriti rast korova . Malč smanjuje zbijanje tla . Pregledajte biljke redovito za bilo kakve znakove štetnika . Priuštite bilo zaraze u ranim fazama . Najčešći problemi repa su zaraze od buhače , lisne uši , lisnih minera i Cercospora lista licu bolesti .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-herbs/1016106617.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.