Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj bilja >> Content

Kako rastu bilja s Miracle - Gro

Uzgoj vlastite bilje jeidealan način za dodavanje okus, polet i dodatni prehrane za svoje kuhanje . To također jamči vam pristup svježe , zdrave bilja štedeći novac na vaš račun trgovine . Herb vrtovima se uzgajaju na otvorenom zakrpe ili u kontejnerima u ili izvan kuće , u većini svake sezone . Održavanju zdravlja bilja uključuje korištenje umjetnih gnojiva , kao što Miracle - Gro , njegovati biljke i povećati rast . Ova vrsta gnojiva također pomaže zadržati bilje zdraviji kada su odrasli izvan glavne sezone . To je ono što vam je potrebno
biljka sjeme ili početnih biljke
vrtnog alata ( freze , lopata , lopatu )
Vrt izmiješajte tla Screenshot Kontejneri ( opcionalno )
Miracle - Gro
gnojiva < br > Prikaži više uputa Screenshot
1

Odaberite vrstu vrta želite rasti , unutarnji ili out . Nakon što se odlučite na mjestu , odrediti ako želite razviti svoje vrt u kontejnerima (lonci ) ili u tlu .
2

Odaberite vrste bilja koje želite rasti . Istraživanje različitih vrsta bilja i odaberite biljke koje rastu najbolje u okruženju što imate za ponuditi , kao što je sunčano, sjenovito , vlažna , suha , unutarnji ili vanjski . Kompaktni bilje, male veličine, ali guste u lišće , su najbolje za unutarnju kontejner vrtovima . Najčešće se uzgajaju sorte kontejnerskih bilja su majčina dušica, ružmarin , bosiljak i origano . Kupnja biljke ili sjeme u sorti bilja želite rasti .
3

Pripremite svoj ​​vrt. Ako raste u zemlju , dok je tlo . Ako koristite spremnike , odaberite posude pogodne za uzgoj vrste bilja želite rasti . Plastični spremnici zadržavanje vlage u za biljke koje trebaju više , kao što su bosiljak , i terra cotta lonci dopustiti vlage pobjeći za biljke koje trebaju manje vode , poput timijana ili ružmarina . Popuniti rupe u vrtu ili napuniti spremnike s bogatim potting mix , onda napojiti mix , tako da je vlažna , a ne gnjecav. Miracle - Gro također čini vrt potting miješa sa slow - release gnojiva već umiješano
4

biljka sjeme ili starter biljke u pripremljenu vrtu . Ako sadnju starter biljke , pazite da ne oštetite korijen biljke kada presađivanje .
5

Njega za vaše biljke biljke zalijevanjem prema individualnim biljka biljka treba . Na primjer , bosiljak zahtijeva svakodnevno zalijevanje , a ružmarin voli kosu tlo i može se zalijevati rjeđe . Oploditi biljke pomoću Miracle - Gro , miješanja i primjene prema uputama na pakiranju .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-herbs/1016106957.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.