Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj bilja >> Content

Kako rastu kineske Peršin u kontejnerima

kineski peršin ili cilantro , nije istina peršin , alilisnata biljka podsjeća na svojeg imenjaka u izgledu i okusu . Okus kineske peršina je jači od onog pravog peršina , i to čini izgled u mnogim jelima iu azijskim i meksičke kuhinje . Biljka raste najbolje u hladnije proljeće i jesen vrijeme , vrlo brzo će se sjeme tijekom toplih razdoblja . To Uzgoj u loncima vam omogućuje da se presele biljka unutra na hladnije područje kao ljetne temperature rise.Things što vam je potrebno
lonac Screenshot potting tla Screenshot Plastika
gnojiva
Show More upute Screenshot
1

Plant dva i pedeset osam kineski peršin sjemena u 6 - inčni promjer lonca ispunjenog vlažnim potting tla . Posijati sjeme oko ¼ inčni duboko .
2

prekrivati ​​gornji lonac s jasnim plastike . Postavite lonac na toplom mjestu dok se sjeme klijati , obično u roku od dva tjedna.
3

Uklonite plastiku i preseliti u lonac na prozor koji prima najmanje šest sati dnevno a dan . Voda tlo privrhu počinje osjećati suho .
4

Držite kineski peršin kontejner na mjestu gdje se temperature ne izdižu iznad 75 stupnjeva F. Donesite otvorenom posude u zatvorenom prostoru na sunčanom prozoru , ako temperatura na otvorenom postati prevelik . Temperature iznad 75 F uzrokovatipostrojenje za proizvodnju sjemena .
5

oploditi biljka svakih šest tjedana , na početku kadabiljka jestar tjedan dana . Nanesite mješavinu 5-10-5 topiva gnojiva po stopi preporučene na pakiranju .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-herbs/1016107020.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.