Kako rastu lovor

lovor , ili slatki zaljev , jevišegodišnja biljka često koristi u kuhinji za svoje flavorful lišća . U hladnijim podnebljima lovor se uzgaja kao mala biljka biljka ili grm , dok je u svojoj rodnoj mediteranskoj klimi , lovor može doći do više od 40 metara visok . Lovor smatraukrasna biljka , kao ibiljka , po svojim sjajnim , zeleno lišće i sposobnost držati atraktivne dizajne kad oblika . Uzgoj mirisnu lovor u kućnom vrtu može pružiti uzgajivač s sezone u sezonu svježeg bilja za juhe i stews.Things morat ćete
12 - inčni kontejner
Šljunčana
vrećama potting tla Screenshot Treset Moss Screenshot vrtlarskim škarama
Slow - release , uravnoteženo gnojivo
Zalijevanje može

Prikazati više uputa
1

Stavite 2 - do 3 - inčni sloj šljunka unutar 12 - inčni promjer spremnika. Napunite spremnik do pola s vrećama potting tla . Dodajte jednaku količinu tresetnica u kontejner i miješati sa svojim rukama .
2

kopaju u sredini spremnika tla ispunjen s prstima stvoriti rupu dovoljno veliku da bi udomila lovor sadnica . Pop u tvornici i pokriti svoje korijene zemljom na istoj dubini kao što je bio u svom izvornom vrtić loncu .
3

Vodalovor sadnica navlažiti potting mix . Posudu otvorenom gdje se mogu primati punu sunčevu svjetlost svaki dan . Dajte lovor duboko zalijevanje čimtlo izgleda suho .
4

orezati lovor održavati ukrasni oblik i skupiti svježe lovora s vrtlarskim škarama . Počnite svjetlo obrezivanje u rano proljeće , kadabiljka je dosegla 1 nogom u visinu .
5

Mix slow- release , uravnotežen gnojivo s vodom u velikom zalijevanje može u skladu sa uputama na boci ili limenci . Feedlovor biljka ovu uravnotežen gnojivo u rano proljeće , kao započinje novi rast . Dajte uvali biljka drugi hranjenja tijekom sredine ljeta korištenjem iste miješanja i primjene korake kao što si učinio za prvi hranjenje .
6

bay Harvest ostavlja u ranim jutarnjim satima , koristeći vrtne škare . Isperite lišće s čistom vodom prije upotrebe za kulinarske svrhe .

Kako do žetve podjela Iz Moji vlasac

pramen vlasac raste na sunčanom bilje vrt može pružiti ugodan vizualni prikaz , kao i ukusna biljka za berbu . Nakon otprilike tri godine raste u tlu , vlasac može postati prenapučeno i zaustaviti uspješan . Kada se to dogodi , vi znate da je vrijeme

Více >