Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj bilja >> Content

Kako rastu Lady Lavanda za kontejner vrta

Lavanda je jedan od najsvestranijih i lijepe dopune vrtom . Povijesno gledano , to je bio korišten za pomoć sna i očistiti sickrooms . Također je moguće da raste u spremnicima . To je lako da se brine o vašem dama lavande biljka ako ga rasti na ovaj način . Također možete ga lako kreće u prikladniji ili pristupačnom mjestu , a orezati ga kada je to potrebno . Lavanda dolazi u većini pravih boja i mirisa svježe i čisto . Možete ga koristiti za svoje rublje miris . Isušiti grozdovima lavande u vašoj kuhinji , i žetve sjemena napraviti svoj ​​vlastiti lavande torbe i favorizira . Upute Screenshot
1.

posijati sjeme u veljači su u posudama koje sadrže slobodni crpe kompost ili tlo . Držite posude iz mraz , i premjestiti sadnice u veće posude , kasnije u proljeće . Ili, kupite dama lavande biljke koje su već ukorijenjene i sami uspostavili . Linija dna spremnika s crocks ili šljunka kako bi se omogućilo otjecanje . Jedan od glavnih razloga umire lavande je zbog overwatering inedostatak odvodnje .
2

Voda biljke redovito , posebice u toplom vremenu , pazeći da ne dopustiti im da postanu vode prijavljeni . Site kontejneri sunčano mjesto . Dajte tekući feed kao što ga vode sredinom proljeća i nakon sredine ljeta . Žetve lavande i koristiti oba lišće i cvjetne glavice za potpourri .
3

orezati lavanda svake godine nakon što je završio cvatnju , rezanje u rast drvenastih u podnožju cvjetne šiljaka . Trim ga također sredinom proljeća potaknuti gustim rast . Zaštitite biljke od mraza . Zamijenite lavande svakih nekoliko godina , kada se biljke početi gledati straggly .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-herbs/1016107073.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.