Bilje rasti u jesen

Ljeto ježeljeni termin rasti više voća , povrća i drugih biljaka , a jesen jeidealno vrijeme za rast bilja . Bilje zahtijevaju sunce koje i ljeti i jeseni imaju za ponuditi , ali biljke ne zahtijevaju bilo koji od vlage ljeta . Plus , biljke su dobro pogodna za kontejner u porastu, tako da ih možete držati na otvorenom kad je toplo i preseliti ih u kući kada su se temperature doći hladnije tijekom zime . Perrenial Lukovice

perennial žarulja bilja traju najmanje tri sezone , ali najčešće trajati unedogled . Ove vrste žarulja bilja rastu najbolje u posudama ili drugim posudama , jer hladno tlo tijekom zimskih mjeseci često oštećuježarulja i ometa rast biljaka . Ako sadnju u zemlju , pobrinite se da to učiniti početkom jeseni sezone šest do osam tjedana prije zamrzavanja , kako bi se dobio korijene vremena da se razvije i raste jaka prije hladnog vremena . Bilje u ovoj kategoriji su češnjak, luk , šafran i koromača .
Peršin

lisnato zeleno bilje je lako rasti u tlu ili u kontejner . Uvjerite se da postoji dosta rastuće boravka u otvorenom prostoru biljka peršin ili da se odlučite dovoljno veliki spremnik ako se odlučite posaditi svoj ​​peršin kao kontejnerskog postrojenja . Stan list , uvijen ( ili francuski ) i talijanski peršin su različite vrste ove biljke . Peršin je spor za klijanje iz sjemena , ali raste vrlo brzo nakon što je osnovana . Voda se redovito i osigurati da ova biljka dobiva dovoljno sunčeve svjetlosti .
Krasuljica

krasuljica jelisnato zeleno biljka koja nalikuje na peršin ili vrhovi mrkve . Ova biljka je povezano s peršinom i dionicaslični okus iako je blaža . Trstika raste dobro u jesen u otvorenom vrtovima i raste jednako dobro u kontejnerima . Jedan od najvažnijih kreativnih načina da rastu krasuljica je da se postroje dekorativnu pletenu košaru s plastičnim i osjećao , ispunite ga s potting mix i biljnog trstika u potting mix u koš . Krasuljica vode često , čuvanje vlage tla , ali ne gnjecav.
Vlasac

rođak luk , Travnata vrhovi vlasac su ošišan i koristi za okus juhe , salate , prilozi i kao akcentima na glavnim jelima . Vlasac dobro rasti u hladnijem vremenu , što ih čini idealnim za jesenje temperature . Vlasac su dobro pogodna za oba vanjskom vrtu rastuće kao kontejner vrtu . Vlasac zahtijevaju prostor u vrtu s izlaganjem suncu ili djelomičnu sunčani prozor unutar vašeg doma . Voda se redovito promicati rast .

Kako regrow cilantro

cilantro ( Coriandrum sativum ) jezačin u mnogim kulinarskim jela , ali možda je najpoznatiji po njegovu uporabu u meksičke kuhinje . To jeizvrstan dodatak kući biljem i može se uzgajati na otvorenom ili u kontejnerima . Cilantro je za razliku od mno

Více >