Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj bilja >> Content

Loganova malina Grmovi

< p >Loganova malina jehibrid plod dobiva križanjem Europsku crveni Antwerp malina s American Aughinbaugh kupina . Voće , proizvedena 1881. u Kaliforniji , je dobio ime po osnivača Hortikulturist , sudac James Logan . Loganova malina smatraprvi hibridni voća i sada se naširoko koristi za proizvodnju novih hibridnih bobice poput boysenberry , marionberry i olallieberry . Loganova malina grmlje su vrlo slični u karakteristikama rasta do matičnih biljaka .
Rast naviku
< p > Loganova malina grmlje imaju agresivnu naviku rasta i narasti do zrele visini od 6 do 10 metara . Biljka ima brzi rast . U Lovački koji nemaju nikakve trnje ima malina - bushlike meke , fine bodlje . Gusto lišće je tamno zelena i grubu i bijelim cvjetovima cvatu u proljeće . Loganova malina grmlje početi proizvoditi plodove nakon 15 godina i samo plodna . Zdrav grm proizvodi 15-17 kg. voće po sezoni .
Voće
< p >velikih voće sliči kupine i ima duboku crvenu boju . Sirovo voće teži zadržati bijelu jezgru poput kupina i nije pun okusa . Najviše koristi , standardni niz Loganova malina , LY654 , je tamno crvena i sočna s blagim primjesa kiselog okusa . LY654 raste na kičme grmlje i da je spremna za žetvu ranije od kupina , između usred ljeta i rane jeseni . Svevoće na Loganova malina grm ne sazrijevaju zajedno, ali u intervalima i mora se podići povremeno.
Koristi
< p >prehrambene sadržaj loganberries je slična onoj kupine . Plod se često koriste u svojim kuhanim i pirjanim obrazaca za želea , džemova i pudinge . Loganberries također se jedu svježe i izrađeni su u sok . Plod ne i zamrznite . Izbjegavajte korištenje smežurane ili pljesnive bobice , a ne opere do spreman za korištenje .
Zahtjevi rasta Screenshot < p > PlantLoganova malina grm u prostoru punom sunca. Odaberite područje koje je zaštićeno od jakih vjetrova . To je lako s propagandom Loganova malina grmlje s trske savjeta . Biljka najbolje uspijeva u plodnoj i dobro drenirano tlo . Orezati grmlje svake godine , smanjujući rast svakog grma na oko 10 Lovački . Pa upravlja biljke proizvode dobru žetvu za do 15 godina . Loganova malina grmlje imaju veći mraz i otpornost na bolesti od raznih drugih bobica .

od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-herbs/1016131374.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.