Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj bilja >> Content

Poligonum ili Zajednički Knotgrass

< p > Jedan čovjek je trava je jedna je invazivna korova ; To jeslučaj s knotgrass biljkama . Zajednički knotgrass ( Oputina ) ponekad se također naziva knotweed . Knotgrass ima neke karakteristike koje bi ga odrediti kao invazivnih vrsta , ali to je takođervrlo jednostavan za rast vrt biljka koja ima mnogo korisnih svojstava .
Opis pregled < p > Knotgrass raste u ljeto , prirodno se pojavljuju u turfgrass . U svojim ranim fazama , knotgrass se gotovo ne razlikuje od okolnih turfrass . Kao ljekovita biljka , knotgrass zaslona prikazuje adstrigentno svojstva i pomaže da se zaustavi krvarenje kada se uzima interno . Izvana , knotgrass mogu se koristiti u liječenju kožnih bolesti . Knotgrass raste 4-8 centimetara visokim tankim peteljkama koji nose ružičaste i bijele cvjetove .
Životnog ciklusa pregled < p > Zajednička knotgrass cvijeće u ljeto i jesen , a umire dolje na zemlju kasne jeseni i zime . Knotgrass se može uzgajati kaotrajnica iligodišnji . Ako se ostavi nesmetano ,biljka će se reseed i vratitisljedeće ljeto . Zajednička knotgrass je jednogodišnja u USDA zone 3 u zoni 9 , a može se uzgajati u cijeloj Sjevernoj Americi . Knotgrass preživi temperaturama nižim od minus 40 stupnjeva celzijusa u zimskog mirovanja .
Uzgoj
< p > Plant knotgrass nakon posljednjeg proljetnog mraza dan , nakon što su dnevne temperature dostigla 70 stupnjeva celzijusa , Space sjemenke 8-50 inča apart , i pokriti ih lagano sa zemljom . Sjeme će proklijati u tri do osam tjedana. Plant zajedničko knotgrass u djelomičnu sjenu u dobro drenirano tlo . Optimalno ,pH tlo treba biti između 6 i 7. Uz pravilnu njegu i uzgoj , knotgrass će rasti u vrtnom okruženju .
Njega
< p > Držite zajednički knotgrass vlage tla . Voda tlo često ga čuvati od isušivanja . Orezati knotgrass u proljeće kako bi se spriječilo dugonoga , vretenasto rast koji činibiljka izgledati neprivlačno . U jesen , smanjiti knotgrass natrag na zemlju . Zajednički knotgrass također treba podijeliti u jesen ili proljeće , ili će se širiti i potencijalno postati invazivna . Podijeliti biljka , kopaju ga i izrezati kroz gomoljasto . Gomoljasto jedebela , podzemna centralna stručak biljke . Izrežite knotgrass postrojenja u otprilike tri sekcije i presaditi ga .

od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-herbs/1016131399.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.