Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj Jasmine >> Content

Kako biste dobili osloboditi od pčela matičnjak

Bee balzam ( Monarda ) ,višegodišnja od metvice obitelji , ima trg stabljike i aromatičnog lišće . Biljka ima zrele visine od 2 do 4 noge i klastera malih cjevastih cvjetova u nijansama ružičaste , crvene , lavande ili bijelo . Uspješan uz malo njege jednom uspostavljena , pčela matičnjak teži postati crnini i često zahtijeva uklanjanje . Možete dobiti osloboditi od biljkeviše načina . To je ono što vam je potrebno
Novine listove Pretraživati ​​kartonske kutije Pretraživati ​​mulch materijal
glifosata herbicida
Lopata
Prikazati više uputa
1

Dig pažljivo oko biljke korijena području i izvucite cijelu biljku . Pratite korijene duboko u zemlju što je više moguće i izvadi sve dijelove korijena . To je lako za biljke za početak klijanja od malih korijena komada .
2

gasiti pčela balzam biljku da biste dobili osloboditi od njega . Započnite rezanje postrojenja do razine tla , a zatim prelijte s ravnim kartonske kutije , preklapajuće slojeve kao što su crvenilo . Pokriti slojem malča nekoliko centimetara duboko , koristeći lišće, drvne sječke ili trave . Odsijecanje zrak i svjetlo za biljke postupno će ga ubiti u cijelosti .
3

Koristi preporučene herbicide kaobrz i učinkovit uzimajući osloboditi od biljke . Koristite proizvode koji sadrže glifosata za ubijanje pčela matičnjak , kao ovaj širokog spektra opće uporabe pesticida je na snazi ​​gotovo sve trajnice i biljke , uključujući i korova , trava i drvenastih biljaka , izvještavaCornell kooperativne .
4 < p > čekati tri do četiri tjedna biljke umrijeti nakon primjene kemikalija . Ponovite herbicidni prijavu akobiljka ne umiru cijelosti . Iskopati biljku i ukloniti ga iz zemlje nakon što umre .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-jasmine/1016107398.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.