Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj Jasmine >> Content

Bijeli Insekti na Holly lišće grma

< p > Holly grmovi su u obitelji ilex biljaka , od kojih je većina karakterizira šiljastih listova . Američki Holly jeklasični veliki grm ili drvce koje ima svijetle bobica i često se koristi za posvjetljivanje ogrtača na Božić . Holly grmovi su vrlo izdržljiv biljke i može potrajati puno kazne . Nemapuno bolesti i štetnika koji ih mogu ubiti , a to je teško dijagnosticirati kukca samo po boji . Glavni štetnika koji nasrtati Holly su rudari , mekih i tvrdih razmjera i grinje . Od tih , grinje i mjerilo su mogući krivci . Screenshot Tough Biljke Screenshot < p > Hollies lako za njegu -za ukrasnog bilja . Oni proizvode jarko obojene bobice koje ptice na blagdan u zimi . Sjajni , oštro ukazao Listovi suprirodna tvrđava protiv većine nametnika . Nekoliko insekti koji smetaju živjeti u biljkama uzrokuje vrlo malo štete i Hollies rally brzo kada su uklonjene štetnika . Većina insekata koji napadaju Holly biljke sisanče ptice koje jedu biljke sok . To uzrokuje smanjenje biljnih šećera za grm za korištenje , ali to se brzo može zamijeniti hranu u fotosinteze . Holly grmovi također imaju odličnu čvrst korijenski sustav s ogromnim glavni korijen koji pomaže u nutrient- i vlage prikupljanja

novčića
< p > Grinje nisu baš & quot ; . Bijeli & quot ; insekti . Oni su stvarno premale vidjeti golim okom . Njihova prisutnost prva je primjećen od strane remenje predu na lišću , a posebno na terminal pupoljaka . Remenje je previše i neprozirna i ima sitne male bijele mrlje u njemu . Ovo nijeobol nego jaja u tkaninu . Jaja početi mračno , ali skrenite kremasti boji jer su dobili blizu nasad . Grinje su obično tamno sa crvenim točkicama na jednom kraju , iako postoji nekoliko vrsta .
Scale
< p > Postoji nekoliko vrsta razmjera koja bi mogla biti mućiHolly Bush , Florida ljestvica voska je bijela kada mladi i oblik okrugle kupole iznad kukca . To jemekani razmjera isisa insekt koji će smanjiti snagu postrojenja . Hortikulturni ulja imaju neku kontrolu , ali ih treba primijeniti na vrhu i na dnu lišća i dosljedan brbljati kako bi bila učinkovita . Muški čaj vage su bijela i oni proizvode bijelu tvar na listovima s ljepljivom filmu . Oni su prisutni tijekom cijele godine , a treba rješavati odmah za poboljšanje zdravlja svete grma. Pamuk ljestvica ima izgled mekanim bijelim udaraca i može se ukloniti ručno.
Dvije banded Japanski pipe pregled < p > Ovo je insektmala buba u dvije različite boje . To jemekani kremasti smeđe isive bjelkasta . Nije posve bijela, alivrlo svijetle boje insekata . To jebucmast kruškoliki insekata koji polaže bijelih jaja koja zauzvrat grotlo off - bijele ličinke . Ona je postalauobičajena predator krajolika ukrasnog bilja i hrani na lišće , što uzrokuje utječući štetu . Dvije povezan pipe jeuvezeno kukac koji je sada u SAD- u Novoj Engleskoj , Floridi i preko Illinoisa u Indiani .

od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-jasmine/1016131434.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.