Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj Mint >> Content

Koliko Light li wheatgrass Need

? Wheatgrass su male , mlade mladice koje klijaju iz žitarica. Ovi mladi izdanci imaju bogat nutritivni sadržaj i naširoko koristi u svom svježem obliku kao što su klice . Wheatgrass sok također se koristi od strane ljudi kao početnu lijek za niz bolesti , a također jesastojak u hrani . To je lako kultivirati wheatgrass kod kuće . Trava zahtijeva određenu razinu svjetlosti napredovati dobro . Svjetlo

wheatgrass zahtijeva različite količine svjetlosti u različitim fazama rasta . U vrijeme kada je sjeme samo zasađena , stavite na toplo mjesto na jakom svjetlu , ali dalje od izravnog sunčevog svjetla . Čim je početna klijavost , obično uzimanje jednog do dva dan na žitarice koje su natopljene preko noći , premjestiti travu u izravnom suncu. Voda redovito zadržatirastući medij vlažna . Ako raste u zatvorenom prostoru , stavite germinated wheatgrass pod punim spektra biljnih svjetla za optimalan rast . Wheatgrass sjeme klijati na temperaturi od 70 do 80 F.

Sadnja

Započnite klijanja pšenice stavljanjem sjemena u staklenku napunjenu vodom . Potopiti preko noći , a zatim ispustite vodu . Ispunite plitki pladanj s tla i širenje sjemena . Pokriti s drugim tankim slojem zemlje . Uvjerite se da su sjemenke dodiruju . Držite tlo natopljenom u cijeloj fazi rasta . Postavite u indirektno svjetlo do klijanja , a zatim premjestiti na izravnom suncu.
Žetva

U optimalnim uvjetima rasta i temperaturi , wheatgrass raste od 7 do 10 cm visok u tjedan do 12 dana . Wheatgrass raste u hladnije temperature trajemalo duže da se u potpunosti zrelo , dok je u toplom vremenu može narasti do 10 cm u samo pet dana. Za žetvu , kosite vrlo blizu površine tla , što jenajveća koncentracija hranjivih tvari je blizu zoni korijena . Ne perite do spreman za korištenje , jer voda ubrzava razgradnju . Wheatgrass sok počinje idući loše u pola sata, a najbolje je koristiti odmah .
Prehrambene Vrijednost

wheatgrass smatrazelena super - hrana , navodi Charlene Sherman u " najbolje od svih svjetova . " Koncentracija stotine enzima u wheatgrass da probava pomoć su više nego u bilo koje druge hrane . Wheatgrass sadrži više od 90 vitamina i minerala te sve minerale u tragovima . To nema kolesterola , jebogat izvor kompletnih proteina te je među najpoznatije izvora vlakana i antioksidansa .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1016023717.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.