Home & Garden >> Dom i vrt >> Plants, Flowers & Herbs >> Uzgoj Mint >> Content

Kako ubiti Tree gusjenice

Gusjenice sularve moljaca i leptira . Iako su odrasli kukci ne nanese ozbiljnu štetu na stablima , gusjenice su list hranilice i imaju potencijal za uništiti lišće cijelih stabala ako se nalaze u velikom broju . Tu su i mnoge različite vrste gusjenica , koliko ima moljaca i leptira . Čak iu malim količinama , štetnika jesti kroz lišće , cvijeće i mladice . Teško oštećena stabla gube snagu i siromašni u rastu . Možete koristiti niz strategija ubiti stablo gusjenice . To je ono što vam je potrebno
rukavice za jednokratnu
tekući sapun
Bucket
Bacillus thuringiensis
insekticidi
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Potražite masa Caterpillara jaja na stablima tijekom uspavane sezone . Nosite rukavice i pritisnite tih jaja prstima . Baciti ostatak u smeće .
2

Pripremite kantu sapunici dodavanjem oko 1 /3 šalice deterdženta za suđe u kantu vode . Točno izabrati bilo gusjenice koje vidite i ispustite ih u kantu da ih ubiti .
3

sprej BT, ili Bacillus thuringiensis , na svim zaraženim područjima drveća i izravno na štetočine . Kemijski ubija gusjenice na izravnom kontaktu , kao i kroz gutanjem tretirane lišće , ali ne šteti korisne insekte . Jednom zaraženo , gusjenice zaustavi hranjenja i umrijeti u roku od tjedan dana . Preporučuje put upotrijebite sprej je za vrijeme toplih i sunčanih dana , kada su gusjenice se hrane aktivno .


od:http://vrt.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1016023842.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.