Moja Rose Bush Sporo Je Dobivanje novi rast

Ruže su među najpopularnijih biljaka u vrtu , kao što je navedeno od strane New Mexico State University Extension . Biljke dolaze u brojnim vrstama , uključujući čaj ruže, minijatura , penjače i hibrida . Brojni faktori doprinose usporiti rast . Pregled kulturnih razloga

Ruže vole sunčana mjesta i dobro drenirano , plodno tlo . Biljke ne i prilagoditi prekomjerne lužnatosti u tlu . Rose biljke rastu u manje od optimalnih uvjeta početi prikazivati ​​sporo i smanjeni rast .
Patogene Razlozi

broj virusnih infekcija dovesti do slabog rasta biljaka . To uključuje ruža list rotor , također se spominju kao ruža venuća ili propadanje , i ruža proljeće patuljak . Virusne infekcije dovesti do dwarfed i slab rast na biljkama . Zaražene biljke gube snagu i prikaz smanjena i spori razvoj pucati .
Uprava

Za najbolji rast biljaka , svoje ruže u područjima koja primaju šest ili više sati sunca svaki dan , kao što je preporučeno od strane New Mexico State University Extension . Izbjegavajte sadnju ispod stabala i odaberite plodno , ilovaču . Najbolji način da se izbjegne virusnu infekciju je dobiti zdrave biljke iz pouzdanih izvora . Izvadite i uništiti zaražene biljke .

Butternut Tree Habitat

butternut stablo ( Juglans cinerea ) je rodom stablo SAD- a je također često spominju kao demona oraha , oilnut i bijelog oraha . Stablo je narasla za drvo i voće . Korijena , lišće i voće ljuske od Butternut proizvode juglone , otrovna tvar koja inh

Více >